Jimnastics

  (9)
  • DJ   /   Amsterdam
  • #House #Dance #Disco
  • Klinkt als Daft Punk, Breakbot, Pharrell Williams, Eart Wind & Fire,
  • 9 geverifieerde boekingen

Indicatie €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Jimnastics

Check beschikbaarheid
Jimnastics, House, Dance, Disco dj

Jimnastics heeft door de jaren heen een unieke sound gecreëerd. Een mix tussen Deephouse en Nu Disco. Boost je feest met deze energetische muziek!

Muziek

90's Feeling

Disco & Chill

Slow-Mo Sunday

Reviews

Door op 29/09/2016

Jim was goed bereikbaar, reageerde snel op mail en telefoontjes. Hij heeft een heerlijk feestje neergezet en paste zijn muziek prefect op het publiek aan. Dank dank dank!

Door op 23/08/2016

Wij hebben Jim geboekt voor ons huwelijk. Bij zijn muziekkeuze heeft hij goed naar onze wensen geluisterd. Alle generaties gingen los! Voor onze volgende bruiloft zullen we hem zeker weer boeken ;) !

Door op 17/07/2016

Jimnastic was ruim optijd aanwezig bij onze bruiloft om alles klaar te zetten. Het contact voor en tijdens de dag liep allemaal heel relaxed. Van te voren had hij ons gevraagd een playlistje op te sturen om alvast wat persoonlijke voorkeuren te kunnen verwerken. Hij heeft er echt een topfeest van gemaakt. Gedraaid van 21 uur tot 4.30 uur zonder pauzes. Heerlijke nummertjes, waarbij iedereen aan z'n trekken kwam en los kon aan op de dansvloer!

Contact

Jimnastics, House, Dance, Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jimnastics

Jimnastics is een DJ uit Amsterdam. Jimnastics draait muziek in de stijlen House, Dance & Disco. Jimnastics heeft sinds de inschrijving op 24/04/2014 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jimnastics klinkt als: Daft Punk, Breakbot, Pharrell Williams, Eart Wind & Fire,. Het repertoire van Jimnastics bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Jimnastics krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Jimnastics hanteert een richtprijs van €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.