Jazzheads

  (19)
  • Band   /   Haarlem
  • #Jazz #Latin #Funk
  • Klinkt als Stan Getz, Chick Corea, Jobim
  • 21 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Jazzheads

Check beschikbaarheid
Jazzheads, Jazz, Latin, Funk band

Jazzheads is een jazz-, latin- en (een beetje) funkkwartet. Jazzheads bestaat uit een pianist, saxofonist, basgitarist en drummer. Jazzheads speelt niet alleen op festivals, in jazzcafe's en in de kroeg maar verzorgt ook de muzikale omlijsting bij uw binnen- en buitenfeest, bedrijfsfeest, receptie, jubileum, etc. Jazzheads komt uit de omgeving Haarlem maar speelt in heel Nederland en daarbuiten.

Muziek

Close My Eyes

Only You...

Recado

Reviews

Door op 10/06/2024

Op onze huwelijksdag hebben de Jazzheads een fantastische bijdrage geleverd aan de sfeer van die dag! Zij spelen heerlijke jazz en zijn hele aardige musici die heel goed aanvoelen wat en wanneer ze iets spelen. Een aanrader!

Door op 09/07/2022

Wij hebben als organisatie 'Jazzheads' geboekt voor onze jaarlijkse bedrijfsbarbeque en dat was een schot in de roos! Hun heerlijke muziek paste perfect bij de gemoedelijke sfeer die er hing, en ook speelden ze niet al te hard tijdens het diner, zodat de gasten ook nog gezellig konden kletsen. Al met al een aanrader en wij zullen ze zeker vaker boeken voor onze evenementen!

Door op 05/07/2022

Vanaf het eerste contact verliep alles al heel soepel. Gijs is bij ons thuis geweest om te bekijken waar de beste plek voor de band was en dat bleek ook echt perfect. Vanaf het water konden alle gasten genieten van een heerlijke zondagmiddag met sfeervolle jazz. De band speelde 3x45 minuten en had een heel uitgebreid repertoire, waarbij zelfs de lastigste stukken moeiteloos uit de instrumenten leken te komen. Wat een plezier hebben deze heren en dat straalt ook uit naar het publiek. Zo zou iedere zondagmiddag moeten zijn!

Contact

Jazzheads, Jazz, Latin, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jazzheads

Jazzheads is een band uit Haarlem. Jazzheads speelt muziek in de genres Jazz, Latin & Funk. Jazzheads heeft sinds de inschrijving op 04/12/2016 in totaal 21 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jazzheads klinkt als: Stan Getz, Chick Corea, Jobim. Het repertoire van Jazzheads bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Jazzheads krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 19 reviews.

Jazzheads hanteert een richtprijs van €400 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.