Jazzheads

  (10)
  • Band   /   Haarlem
  • #Jazz #Latin #Funk
  • Klinkt als Stan Getz, Chet Baker, Jobim
  • 16 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Jazzheads

Check beschikbaarheid
Jazzheads, Jazz, Latin, Funk band

Jazzheads is een jazz-, latin- en (een beetje) funkkwartet. Jazzheads bestaat uit een pianist, saxofonist, basgitarist en drummer. Jazzheads speelt niet alleen op festivals, in jazzcafe's en in de kroeg maar verzorgt ook de muzikale omlijsting bij uw binnen- en buitenfeest, bedrijfsfeest, receptie, jubileum, etc. Jazzheads komt uit de omgeving Haarlem maar speelt in heel Nederland en daarbuiten.

Muziek

Earl France

Think of Me

Only You...

Reviews

Door op 08/04/2019

Voor het feestje ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van Sandra hadden we al een leuke locatie in Stadsbrouwerij de Drie Ringen in Amersfoort. Als jazzliefhebbers zijn we op zoek gegaan naar een jazzbandje die ons feestje muzikaal extra sfeer kon geven. Op de leuke website van Gigstarter kwamen we de Jazzheads tegen. Een semiprofessioneel jazzkwartet die behalve in Nederland ook in Frankrijk regelmatig optreedt.
Sandra en ik waren direct helemaal weg van de sound van deze jazzband en hebben direct een afspraak gemaakt voor ons feestje! De band bestaat uit een saxofonist, drummer, toetsenist en bassist. Ze hebben 3,5 uur heerlijke jazzmuziek gespeeld. Ook was het mooi om te zien en te voelen dat leden van deze band ook echt genieten van het muziekmaken! We hebben ook verschillende zeer positieve de reacties van onze gasten over deze band ontvangen. En wij hebben mede dankzij het optreden van de Jazzheads een zeer geslaagd feestje gehad! Bij een volgende feestje denken we zeker weer aan de Jazzheads! En een aanrader voor iedereen die een betaalbare goede jazzband zoekt voor een feestje, bruiloft, receptie of een speciale feestelijke gelegenheid!

Door op 26/08/2018

Translated from French:
De Jazz Heads hebben hun tweede mini-toer in Frankrijk (de Perigord) afgerond met 6 concerten van 29 juli tot 5 augustus 2018. Zij speelden in Chateau Les Merles in Tuillères, een privé concert in Cause de Clérans, concerten in Montferrand du Périgord en Monsac, in Lounge Bar Le Saint Clar in Lalinde en camping Le Couderc in Naussannes. Elk concert was een succes met name door de kwaliteit van hun prestatie, professionaliteit en vriendelijkheid. Ze werden elk concert met open armen ontvangen. Dank aan onze vier vrienden die wij 5 sterren geven, Gijs de saxofonist, David de drummer, Harm de basgitarist en Fran de tweetalige pianist. Heel veel dank en tot volgend jaar voor nieuwe avonturen. Patrick

Door op 25/08/2018

De Jazzheads hebben een geweldige start verzorgd van onze festivalbruiloft. In de ambiantie van de locatie (buiten in een fruitboomgaard) zorgde zij voor een romantisch én swingend geheel.
Ook voorafgaand contact was prettig en professioneel. We kunnen ze aan iedereen aanraden! Bedankt!

Contact

Jazzheads, Jazz, Latin, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jazzheads

Jazzheads is een band uit Haarlem. Jazzheads speelt muziek in de genres Jazz, Latin & Funk. Jazzheads heeft sinds de inschrijving op 04/12/2016 in totaal 16 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jazzheads klinkt als: Stan Getz, Chet Baker, Jobim. Het repertoire van Jazzheads bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Jazzheads krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 10 reviews.

Jazzheads hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.