JazzSense (jazz duo)

  (12)
  • Band   /   Utrecht
  • #Easy Listening #Swing #Bossa nova
  • Klinkt als Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Dalida, Astrud Gilberto, Jobim, Julia London, Myrtill Micheller, Cyrille Aimee, Diego Figueiredo
  • 18 geverifieerde boekingen

Indicatie €245 - €495

Stuur een persoonlijk bericht naar JazzSense (jazz duo)

Check beschikbaarheid
JazzSense (jazz duo), Easy Listening, Swing, Bossa nova band

JazzSense is gestart in 2018. Sindsdien wordt zeer regelmatig opgetreden. Opdrachtgevers zijn overwegend particulieren, daarnaast cafe-restaurants, hotels, organisaties en instellingen, bedrijven.

Dit zeer ervaren, unieke, jazzduo wordt gevormd door Karoline de Best (vocals, toetsen, accordeon) en Ivo van Scherpenseel (contrabas). Zij verzorgen de achtergrondmuziek tijdens uw receptie, jubileum, vernissage, bedrijfsborrel- of feest, indoor/ of outdoor event, bruiloft, diner, private party. Ook is het een ideaal duo voor rustige en gevarieerde achtergrondmuziek voor in café´s, restaurants, galeries.

JazzSense speelt naast de bekendere jazz-standards (medium swing, ballads, latin en bossa nova's) prachtige Franse chansons en "poppy" nummers met een jazzy coating.

Wat bijzonder wordt gewaardeerd is hun professionele kwaliteit en styling, soepele communicatie en flexibele opstelling, zowel voorafgaand aan als tijdens en na het event.

Wat de muzikale act van JazzSense zo bijzonder maakt is de variatie in hun repertoire, hun meertaligheid en multi-instrumentaliteit. Daarnaast voelen zich graag verbonden met uw wensen en verwachtingen, uw gasten en de hele ambiance. Als duo nemen zij weinig ruimte in, wat tevens geschikt kan zijn voor de iets kleinere settings.

Dit symbiotisch duo treedt principieel op zonder gebruik te maken van een ritmebox, backing tracks of music tapes. De act is daardoor open en transparant, waardoor het gevoel heerst van het kijken en luisteren naar een 100% live-act. Het sfeervolle publiekscontact wordt door gasten zeer gewaardeerd. Tijdens de show kunnen gasten genieten van de act, voor wie wil dansen kan dat en men kan op een normaal geluidsniveau communiceren.


Vermeldenswaardig is nog, dat de bekende Nederlandse concertpianiste en internationaal piano docente Irene Ainstein, die sinds jaren in de Algarve (Portugal) woont en werkt, het duo JazzSense heeft geselecteerd om tijdens haar verjaardag-party het diner muzikaal te animeren.

Momenteel wordt ook gewerkt aan een 100% klassieke set van een uurtje erbij, voor piano en contrabas. Laat u zich maar verrassen!

"Magnum Opus": Parole, Parole (franstalig duet in bossanova-stijl)

-------------------

Speciaal voor bedrijven:
Handelsregister: 76955532
Btw-id: NL003128874B83

Muziek

What A Wonderful World

Nature Boy

's Wonderful

Foto's

Reviews

Door op 23/10/2021

Het was een geweldige avond. We hebben genoten van de muziek en alles klopte

Door op 15/10/2021

Ivo en Kristine hebben een geweldig optreden neergezet in ons verpleeghuis in Utrecht! Onze bewoners hebben genoten van een middag vol prachtige jazznummers die door Ivo en Kristine gezongen werden, begeleidt door meerdere instrumenten die zij zelf bespeelden. Vooraf liep het contact vlot en prettig. Afspraken werden nagekomen. Niks op aan te merken, alleen maar goeds! Onze bewoners zien JazzSense graag nog eens terugkomen, tot snel weer!

Door op 09/10/2021

Het was uitstekende achtergrond muziek, precies zoals beloofd. Alle afspraken zijn nagekomen, ze nemen de tijd voor de voorbereiding en alles is goed en in gemoedelijke sfeer verlopen. Iedereen was enthousiast.
Wel heb ik ervaren dat de plek van opstelling in de locatie nauw luistert.

Contact

JazzSense (jazz duo), Easy Listening, Swing, Bossa nova band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ivo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over JazzSense (jazz duo)

JazzSense (jazz duo) is een band uit Utrecht. JazzSense (jazz duo) speelt muziek in de genres Easy Listening, Swing & Bossa nova. JazzSense (jazz duo) heeft sinds de inschrijving op 26/02/2019 in totaal 18 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van JazzSense (jazz duo) klinkt als: Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Dalida, Astrud Gilberto, Jobim, Julia London, Myrtill Micheller, Cyrille Aimee, Diego Figueiredo . Het repertoire van JazzSense (jazz duo) bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: JazzSense (jazz duo) krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 12 reviews.

JazzSense (jazz duo) hanteert een richtprijs van €245 - €495 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.