History Repeats

  (2)
  • Band   /   Medemblik
  • #Coverband #60s #70s
  • Klinkt als Coverband jaren '60 '70, Elvis Presley, Creedence Clearwater Revival, The Beatles, Queen, Chuck Berry, Steppenwolf, The Animals, CSNY, Stealers Wheel, Lynyrd Skynyrd, Golden Earring, Eagles, Elton John, Pink Floyd, Jerry Lee Lewis, Led Zeppelin
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €750 - €1650

Stuur een persoonlijk bericht naar History Repeats

Check beschikbaarheid
History Repeats, Coverband, 60s, 70s band

History Repeats is een eerbetoon aan de muzikale helden van de vorige eeuw. Deze Woodstockachtige coverband verblijdt zijn publiek met invloeden van onder andere artiesten als Elvis Presley, The Beatles, Chuck Berry en Creedence Clearwater Revival. Deze geweldige artiesten krijgen een fris geluid door de leadzanger Thomas Bouvier die ook de slagjes meespeelt op de gitaar, Jelle van Baar als sologitarist, Celine Klompe op de toetsen, Stijn Wouda op de drums en Roel Bakker als basgitarist. De rauwe maar zwoele stem van Thomas wordt ondersteund door de stemmen van Roel, Jelle en Stijn en een strakke ritmesectie om het publiek te laten springen op gitarenrock en swingen op rock-'n-roll. Na een succesvolle start in Medemblik, met de eerste twee optredens bij café Brakeboer, is History Repeats nu snel onderweg om een bekend begrip te worden als coverband in West-Friesland.

Muziek

Born to be wild - History R...

Bad moon rising - History R...

Crazy little thing called l...

Reviews

Door op 19/04/2023

History repeats heeft bij Café Brakeboer een ongekende feest avond neer gezet! Deze jonge maar gepassioneerde band, trekt de aandacht van jong en oud door hun energie en geweldig uitgezochte set list met muziek van onder andere de Beatles, Golden Earing, Doobie brothers en nog veel meer. History repeats laat het verleden leven in de puurste vorm, deze band laat je bezoekers swingen en keihard meezingen.

De band is zeer professioneel, zij komen hun afspraken na en hebben ons ook geholpen met de juiste promotie. Wij kijken er naar uit deze band weer te verwelkomen!!

Door op 23/12/2022

Erg leuke band! Het contact via Thomas liep goed, ze weten precies wat ze nodig hebben voor het optreden, waardoor wij er meteen een goed gevoel bij hadden. De band sloot perfect aan op onze doelgroep. Voor een beginnende band, komen ze erg ervaren over. Het was een groot feest!

Contact

History Repeats, Coverband, 60s, 70s band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Celine

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over History Repeats

History Repeats is een band uit Medemblik. History Repeats speelt muziek in de genres Coverband, 60s & 70s. History Repeats heeft sinds de inschrijving op 12/12/2022 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van History Repeats klinkt als: Coverband jaren '60 '70, Elvis Presley, Creedence Clearwater Revival, The Beatles, Queen, Chuck Berry, Steppenwolf, The Animals, CSNY, Stealers Wheel, Lynyrd Skynyrd, Golden Earring, Eagles, Elton John, Pink Floyd, Jerry Lee Lewis, Led Zeppelin. Het repertoire van History Repeats bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: History Repeats krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

History Repeats hanteert een richtprijs van €750 - €1650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.