Drukwerk

  (12)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Levenslied #Nederpop #Rock
  • Klinkt als Levenspop, Jaren '80, Bob Dylan, Leonard Cohen, Rolling Stones
  • 20 geverifieerde boekingen

Indicatie €1200 - €3800

Stuur een persoonlijk bericht naar Drukwerk

Check beschikbaarheid
Drukwerk, Levenslied, Nederpop, Rock band

Drukwerk is in 1978 opgericht. Het begon met protestsongs tegen de sluiting van jeugdhonken in Amsterdam-Noord, atoomenergie en ondersteuning van krakers. Daarnaast bezingen we de liefde op onze eigen manier zoals in de hit 'Je loog tegen mij' (ruim 147.500 exemplaren) en de liefde voor Mokum in 'Hee Amsterdam'.

Vijfendertig jaar na 'Je loog tegen mij' hebben vader Harry en zoon Bram Slinger het vuur weer opgestookt. Sinds 2012 zijn wij weer op toer door Nederland met DRUKWERK.

Bezetting:
Harry Slinger zang
Bram Slinger toetsen en zang
Bas Kors gitaar
Erik Bes bas
George Menkveld slagwerk

Muziek

Zilver

Wat Dom

Je loog tegen mij

Reviews

Door op 24/09/2017

Eén woord : Fantastisch!

Door op 08/09/2017

was goed kontakt en ze hebben er een feest van gemaakt

Door op 30/08/2017

Na verleden jaar een succesvolle avond met Drukwerk te hebben gehad, was de boeking al in december gemaakt om Drukwerk weer in Augustus bij ons te laten spelen. Gelukkig waren er geen vakantieplannen dus alles was in kannen en kruiken. Verleden week nog even contact gehad met dhr Slinger om de puntjes op de i te zetten en eindelijk was het zover: 26 augustus, Drukwerk Live in De Haven. Een geweldige sfeer, iedereen had er zin in en Harry met band waren fenomenaal! Het was weer een bijzondere avond en vandaag hebben wij de optie alvast geplaatst voor volgend jaar. Nu maar hopen dat Harry en zijn Drukwerk2 nog plek in de agenda hebben, dan kunnen wij weer uitkijken naar een heerlijke avond 'schijn 'n lichtje op mij' .

Contact

Drukwerk, Levenslied, Nederpop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Harry

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Drukwerk

Drukwerk is een band uit Amsterdam. Drukwerk speelt muziek in de genres Nederpop, Rock & Levenslied. Drukwerk heeft sinds de inschrijving op 18/05/2016 in totaal 20 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Drukwerk klinkt als: Levenspop, Jaren '80, Bob Dylan, Leonard Cohen, Rolling Stones. Het repertoire van Drukwerk bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Drukwerk krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 12 reviews.

Drukwerk hanteert een richtprijs van €1200 - €3800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.