Groeftherapie

  (6)
  • DJ   /   Utrecht
  • #Rock 'n Roll #Soul #Pop
  • Klinkt als Soul, Funk, Rock 'n Roll, Disco
  • 7 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Groeftherapie

Check beschikbaarheid
Groeftherapie, Rock 'n Roll, Soul, Pop dj

Groeftherapie wordt gevormd door dj's Clap!Clap!Clap!, Rita Lynn en Johnny Stache. Alle drie geëvolueerd van platenliefhebbers naar DJ en inmiddels bekende namen in Utrecht. Onder andere van het maandelijks terugkerend feestje in Grand Café Lebowski, feestjes in Tivoli Vredenburg, vele cafés in de stad en vele privé boekingen. De nadruk ligt bij dit trio op de Rock 'n roll, funk, soul en disco van de jaren 50, 60, 70 en 80. Altijd een feestje dus!

Muziek

Tutti Frutti - Lee Austin

Golden Years - David Bowie

Foto's

Reviews

Door op 16/09/2018

Zeer goede communicatie vooraf, leuke mensen, leuke muziek. Zeker een aanrader!

Door op 27/08/2018

Groefstherapie is zeker een aanrader voor je feest! Het contact verliep vlekkeloos. Ze nemen hun eigen draaitafels mee. Ze pluggen het in en het feest kan beginnen met hun onwijs leuke selectie van vinyl platen. Dank voor jullie optreden.

Door op 23/07/2018

Groeftherapie was de afsluiter van onze bruiloft. Zij hebben ervoor gezorgd dat alle gasten, jong en oud, de hele avond hebben gedanst. Dankzij hen was het een groot feest! Ook de communicatie vooraf verliep zeer goed en op de dag zelf waren zij ruim op tijd om alles klaar te zetten en op te bouwen. Mocht ik nog eens een feestje organiseren zal ik Groeftherapie zeker opnieuw boeken en ik raad iedereen die dit leest dit ook te doen.

Contact

Groeftherapie, Rock 'n Roll, Soul, Pop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Thijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Groeftherapie

Groeftherapie is een DJ uit Utrecht. Groeftherapie draait muziek in de stijlen Rock 'n Roll, Soul & Pop. Groeftherapie heeft sinds de inschrijving op 24/11/2017 in totaal 7 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Groeftherapie klinkt als: Soul, Funk, Rock 'n Roll, Disco. Het repertoire van Groeftherapie bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Groeftherapie krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Groeftherapie hanteert een richtprijs van €350 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.