Flecha Moon & The Confused

  (2)

Indicatie €300 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Flecha Moon & The Confused

Check beschikbaarheid
Flecha Moon & The Confused, Indie Rock, Singer-songwriter, Folk band

Flecha Moon & The Confused is een sferische folk-pop band uit Amsterdam bestaande uit singersongwriter Froukje van der Velde, Bo Merkus op de contrabas en Karl Housley op de drums. Afwisselend met Sam Vandekerckhove op de trompet en Manuel van den Berg op elektrische gitaar. De leading lady heeft reeds op het boekenbal en in Paradiso gespeeld, was publieksfavoriet bij het Amsterdams Studenten Festival en was te gast bij de theater tour van Margreet Dolman. Van San Francisco tot Scheveningen gaan we heinde en verre om onze muziek te delen. Voor meer informatie, boekingen en vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Muziek

Ships go sailing by

Sister

Paradise

Reviews

Door op 21/04/2016

Flecha Moon & The Confused hebben nu meerdere keren bij ons opgetreden en het is altijd een doorslaand succes geweest. Ik vind de muziek best gevoelig en ingetogen, maar daarmee weten ze het publiek helemaal naar zich toe te trekken: het blijft boeien. Het is mooi om te zien hoe de band groeit en dat ze een prachtige EP hebben uitgebracht. Volgens mij gaan Flecha Moon & The Confused een prachtige toekomst tegemoet!

Ik hoop dat ze snel weer bij ons komen optreden.

Door op 04/11/2015

Een geweldige band die mooie folk en pop nummers maakt.
Froukje is een charmante zangeres die gemaakt is om op te treden en ze heeft een goede band achter zich. Ik heb ze gezien op de FunkMis maar lijkt mij ook erg leuk om op je bruiloft of feest te laten spelen.

Contact

Flecha Moon & The Confused, Indie Rock, Singer-songwriter, Folk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Froukje

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Flecha Moon & The Confused

Flecha Moon & The Confused is een band uit Amsterdam. Flecha Moon & The Confused speelt muziek in de genres Folk, Indie Rock & Singer-songwriter. Flecha Moon & The Confused heeft sinds de inschrijving op 27/03/2015 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Flecha Moon & The Confused klinkt als: Folk, Anais Mitchell, Feist, Angus & Julia Stone. Het repertoire van Flecha Moon & The Confused bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Flecha Moon & The Confused krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Flecha Moon & The Confused hanteert een richtprijs van €300 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.