Firehouse Mama

  • Band   /   Leusden
  • #Rock #Blues #Soul
  • Klinkt als Oberg,Walter Trout,Beth Hart,Deep Purple,CSNY

Indicatie €450 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Firehouse Mama

Check beschikbaarheid
Firehouse Mama, Rock, Blues, Soul band

Firehouse Mama bestaat uit een groep doorgewinterde muzikanten. De verschillende ervaringen zijn gebundeld tot een band met een veelzijdig, strak en ietwat eigenwijs repertoire. De voorkeur gaat uit naar sterke, mooie songs in het genre rock, roots & blues. Niet per definitie heel herkenbaar, veel gecoverd repertoire maar er zitten zeker heel herkenbare nummers bij.
En hier en daar een oude bekende in een Firehouse Mama jasje. De feedback op de repertoirekeus is na een optreden dan ook zeer goed.

Firehouse Mama is gewoon een lekkere, stevige, vette bluesrockband met als basis het repertoire met covers van o.a. Walter Trout, Joe Bonamassa, Rory Gallagher, Harry Muskee, Daniëlle Nicole, Sari Schorr, Susan Tedeschi e.v.a. Soms in spannende, eigen uitvoeringen, zoals het nummer Almost cut my hair van CSN&Y en It’s a man’s World van James Brown.
De nummerkeuze wordt gemaakt uit de diverse blues, roots, rock en bluesrockstijlen en funky- en soul invloeden zijn ook welkom. En last but not least …………… ook eigen werk !

Firehouse Mama is:
Mischa Preuter – gitaar: Een zeer veelzijdige gitarist en Mischa is bij Firehouse Mama weer terug bij zijn voorliefde voor de blues én zijn ervaring in de rock. Hij geeft de nummers een heel eigen draai.
Joost Drost – bas: Bij Firehouse Mama komt Joost aan zijn trekken wat blues én rock betreft. Joost is de stuwende motor. Steady as a rock.
Aldy Mulder – toetsen: In Firehouse Mama zijn de klanken van Aldy’s Hammond (mét Leslie) zeker mede bepalend voor de unieke sound van de band. Ook het keyboard bespeelt hij vingervlug.
Jelena Olijslager – zang: Met haar mooie, warme stem voelt Jelena zich bij Firehouse Mama als een vis in het water en wil graag met de band verder ontwikkelen. Haar voorkeur ligt bij de sterke nummers waar haar veelijdige stem goed tot zijn recht komt.
Dwain van Dijk – drums: Een muziekgek in hart en nieren en gek op blues, rock, metal, jazz, bijna alles........ een strakke drummer én zeer ervaren. Werd bij toeval ‘getipt’ over de open drumplek en voelt zich bij Firehouse inmiddels helemaal op zijn plek.

Firehouse Mama is met vijf sterke muzikanten op weg naar veel te gekke optredens en mooie herinneringen! Misschien is een van die heinneringen wel bij jou/ jullie !! Neem contact op voor meer info.

Muziek

Almost Cut My Hair

Took me Once

Breakin' up somebody's home

Reviews

Boek Firehouse Mama en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Firehouse Mama, Rock, Blues, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Aldy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Firehouse Mama

Firehouse Mama is een band uit Leusden. Firehouse Mama speelt muziek in de genres Rock, Blues & Soul. Firehouse Mama heeft sinds de inschrijving op 07/04/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Firehouse Mama klinkt als: Oberg,Walter Trout,Beth Hart,Deep Purple,CSNY. Het repertoire van Firehouse Mama bestaat uit covers en eigen werk.

Firehouse Mama hanteert een richtprijs van €450 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.