Ellen Pels

  (1)
  • Band   /   Zwolle
  • #Jazz #Singer-songwriter #Pop
  • Klinkt als Silje Nergaard, Melody Gardot, Norah Jones
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €350 - €3000

Stuur een persoonlijk bericht naar Ellen Pels

Check beschikbaarheid
Ellen Pels, Jazz, Singer-songwriter, Pop band

Ellen is een jazzy singer-songwriter die zingt vanuit het diepst van haar hart. Ze inspireert mensen om hun dromen waar te maken, hun angsten te overwinnen en te leven vanuit hun hart. Ze doet dit door haar Ziel te tonen en te delen wat ze geleerd heeft. Je hoort haar diepgaande, authentieke en persoonlijke teksten omhuld door jazzy melodieën met een ongewoon akkoordenverloop. Ze noemt het Spiri-Jazz.
Ze weet haar liefde voor jazz muziek met de lessen van bijvoorbeeld Diederik Wolsak, Willem Glaudemans en Een Cursus in Wonderen te combineren in haar muziek. Ze noemt het ‘Spiri-Jazz’, jazzy melodieën met teksten geïnspireerd op new age filosofieën.
In 2015 bracht ze op haar eigen platenlabel haar debuut album “Late Bloomer” uit dat prachtige levenslessen bevat. Hiervoor (september 2014) bracht ze met Perquisite het nummer “Dragonflies” uit. Andere releases zijn de EP “Happiness” (september 2017) en de EP “Love” (januari 2019), en de EP “Peace” (sept 2020).
De opnames van de release show van “Love” zijn met grote regelmaat te zien op Stingray Djazz TV.
Haar nieuwste album “From A To B” bevat een grote variatie aan nummers. Van Acapella tot Big Band. De Big Band nummers zijn live opgenomen in de Wisseloordstudio met de Stageband Jazz Orchestra.
“From A To B” werd met een groots optreden in Theater Odeon in Zwolle uitgebracht op 9 oktober 2021.
Naast haar muziekoptredens staat Ellen ook regelmatig op het podium in cabaret, toneel- en theaterproducties.
Wouter Hamel: “Lovely voice, dare I say slightly husky. Deep and warm, quite theatrical.”
Bertolf Lentink: “Ik ben zo fan van jouw stem!”
Becca Stevens: “You are such a beautiful talent! love the vibe of the tunes, and the beautiful tone and confidence of your voice.”
Gijs Anders van Straalen: “Een goede zangeres, geweldige band, én toffe composities is een combinatie die je maar zelden ziet.”
Becca Stevens: “You are such a songstress. The way you crafted the lyric and the harmony is so beautiful, it feels like it belongs in a modern day Great American Songbook.”

Muziek

Spiritual Life

Tell me

Rain

Reviews

Door op 24/10/2016

Ellen 's optreden was erg mooi... Ze vertelt tussen de nummers door, wat de aanleiding was om dit nummer te schrijven..alle teksten zijn door haarzelf geschreven, en vanuit haar ervaringen als therapeut waren haar teksten erg mooi symbolisch en filosofisch...
Ellen 's presentatie is informeel en erg " prettig persoonlijk"... Een aanrader !

Contact

Ellen Pels, Jazz, Singer-songwriter, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ellen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ellen Pels

Ellen Pels is een band uit Zwolle. Ellen Pels speelt muziek in de genres Jazz, Singer-songwriter & Pop. Ellen Pels heeft sinds de inschrijving op 19/11/2015 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ellen Pels klinkt als: Silje Nergaard, Melody Gardot, Norah Jones. Het repertoire van Ellen Pels bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Ellen Pels krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Ellen Pels hanteert een richtprijs van €350 - €3000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.