Ellen Pels

  (1)
  • Soloartiest   /   Zwolle
  • #Jazz #Singer-songwriter #Pop
  • Klinkt als Silje Nergaard, Melody Gardot, Norah Jones
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €300 - €3000

Stuur een persoonlijk bericht naar Ellen Pels

Check beschikbaarheid
Ellen Pels, Jazz, Singer-songwriter, Pop soloartist

Ellen is een jazzy singer-songwriter die zingt vanuit het diepst van haar hart. Ze weet haar liefde voor jazz muziek met de lessen van mensen zoals Paulo Coelho, Eckhart Tolle en Deepak Chopra te combineren in haar muziek. Ze noemt het ‘Spiri Jazz’, jazzy melodieën met teksten geïnspireerd op new age filosofen. In 2015 bracht ze op haar eigen platenlabel haar debuut album ‘Late Bloomer’ uit dat prachtige levenslessen bevat. Hiervoor (september 2014) bracht ze met Perquisite het nummer ‘Dragonflies’ uit. In september 2017 kwam "Happiness", deel 1 van het drieluik "Peace, Love and Happiness", uit. Deel 2: "Love" zag in januari 2019 het levenslicht. Aan deel 3 "Peace" wordt momenteel gewerkt. Releasedatum 02-10-2020. Ellen staat ook regelmatig op het podium in cabaret, toneel- en theaterproducties. Wouter Hamel omschreef haar stem als ‘Lovely voice, dare I say slightly husky. Deep and warm, quite theatrical.’

Muziek

Spiritual Life

Tell me

Rain

Foto's

Reviews

Door op 24/10/2016

Ellen 's optreden was erg mooi... Ze vertelt tussen de nummers door, wat de aanleiding was om dit nummer te schrijven..alle teksten zijn door haarzelf geschreven, en vanuit haar ervaringen als therapeut waren haar teksten erg mooi symbolisch en filosofisch...
Ellen 's presentatie is informeel en erg " prettig persoonlijk"... Een aanrader !

Contact

Ellen Pels, Jazz, Singer-songwriter, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ellen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ellen Pels

Ellen Pels is een solo-artiest uit Zwolle. Ellen Pels maakt vooral muziek in de genres Jazz, Singer-songwriter & Pop. Ellen Pels heeft sinds de inschrijving op 19/11/2015 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ellen Pels klinkt als: Silje Nergaard, Melody Gardot, Norah Jones. Het repertoire van Ellen Pels bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Ellen Pels krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Ellen Pels hanteert een richtprijs van €300 - €3000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.