Duo Rendez-Vous

  (1)

Indicatie €400 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Duo Rendez-Vous

Check beschikbaarheid
Duo Rendez-Vous, Chanson, Romantiek, Entertainment band

Wij, Frederik & Peter zijn Duo Rendez-Vous. Duo Rendez-Vous geeft een eigen kleur aan de tijdloze Franse chansons. Krachtvol in eenvoud waar zang en piano samensmelten in een culturele reis, vernieuwend, sprankelend!

Duo "Rendez-vous" heeft als thuisbasis Amersfoort en treden op in theater, tijdens festivals, (bedrijf) feesten, bruiloften, musea, privé (diner) bijeenkomsten. Jaarlijkse deelname aan “Gluren bij de buren”, in de zomer optreden op het gezellige plein Groenmarkt in Amersfoort. Ook heeft Duo "Rendez-vous" aan de productie van de ABRAHADABRA-film geparticipeerd in 2017, een film van de Franse cineast Yannick Ruault.

Muziek

Eblouie par la nuit

La Foule

Je suis malade

Reviews

Door op 12/01/2019

Prettige mannen in de omgang. Goed afspraken mee te maken. Het optreden is geknipt voor een klein theater. Muzikaal zijn ze erg goed. Het publiek heeft genoten. We kregen mooie reacties en we nodigen de heren zeker uit voor nog eens een optreden over 1 à 2 jaar (programmering wil dezelfde artiest niet te snel weer op het podium).

Wel het advies gegeven om iets meer te vertellen tussen de chansons. Meer presentatie zal het een nog leuker luister- en kijkspel maken.

Al met al; zeer positief!!!

Optredens van Duo Rendez-Vous

Meer optredens

Contact

Duo Rendez-Vous, Chanson, Romantiek, Entertainment band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frederik

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Duo Rendez-Vous

Duo Rendez-Vous is een band uit Amersfoort. Duo Rendez-Vous speelt muziek in de genres Chanson, Romantiek & Entertainment. Duo Rendez-Vous heeft sinds de inschrijving op 10/06/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Duo Rendez-Vous klinkt als: Brel, Piaf, Slimane, Stromae, Bruel, Aznavour, . Het repertoire van Duo Rendez-Vous bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Duo Rendez-Vous krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Duo Rendez-Vous hanteert een richtprijs van €400 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.