Double-XL Top 40 - Top 1000 party band

  (48)
  • Band   /   breda
  • #Coverband #Pop #Nederpop
  • Klinkt als Top 40 - Top 1000 party band, Goldband, Michael Jackson, Hazes, Bruno Mars, The Weekend, Hazes, Vlemming, Guus Meeuwis etc etc
  • 62 geverifieerde boekingen

Indicatie €1000 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Double-XL Top 40 - Top 1000 party band

Check beschikbaarheid
Double-XL Top 40 - Top 1000 party band, Coverband, Pop, Nederpop band

Double XL de coverband met het meest brede repertoire, voor iedereen wat van pop, soul, reggae, nederpop, smartlappen, top 40 tot rock, altijd een feest.
De swingende motor van de band, bandlid van (bijna) het eerste uur, is onze drummer Marco, terwijl Edwin zorgt voor de groove van de bas én backing vocals. Wilfried speelt de meest catchy riffs op de gitaar en verzorgt één van de backing vocals. Onze toetsenvirtuoos Jord tovert de mooiste piano, Hammond én overige klanken uit zijn keyboards, terwijl dit alles ondersteund wordt door de één van de beste blazersecties van Brabant, bestaande uit Stef op trombone (ook Stef is een Double XL’er van het eerste uur). Tevens is Stef verantwoordelijk voor het technisch reilen en zeilen van de band, Deny op trompet en Teun op saxofoon. De vocale wonderen zijn Harrie en Ninja die gegarandeerd de kersen van de taart af zingen!
De band wordt technisch ondersteund door geluidstechnicus Tony en Leon, licht door Arthur Tevens zijn zij verantwoordelijk voor het opruimen van de kersen, die van de taart af zijn gezongen.
Kortom, een gezellige groep die zelf ook van een goed feestje houden!

Prijs is INCLUSIEF professionele geluid en licht show !

Muziek

Michael Jackson Medley

Multicolor

Hot Stuff

Reviews

Door op 10/04/2024

Vanaf het eerste contact en daarna vervolgafspraak op locatie is al heel prettig verlopen. Op de avond zelf en na afloop via apps waren de feestgangers enorm enthousiast. Wij zelf vonden de band geweldig, ze speelden veel oudere nummers wat natuurlijk wel past bij onze "oudere jongeren", ook heel afwisselend. Dat de band ook 3 blazers hadden maakte het wel helemaal af. Kort gezegd, wij hebben een super avond gehad, de band maakt er echt een feest van. Allemaal bedankt!!!

Door op 27/02/2024

We hadden graag een liveband op ons feest gaan Google kwamen bij Double XL uit gelezen wat ze zoal speelde 9mans formatie daar moet muziek uit komen nou in een woord geweldig alleen maar complimenten van de gasten dus als je een band zoekt echt een aanrader

Door op 06/01/2024

Prima contact gehad en Double XL komt alle afspraken netjes na. Leuk repertoire! Echt van alles wat! Aanrader....

Optredens van Double-XL Top 40 - Top 1000 party band

Meer optredens

Contact

Double-XL Top 40 - Top 1000 party band, Coverband, Pop, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - harrie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Double-XL Top 40 - Top 1000 party band

Double-XL Top 40 - Top 1000 party band is een band uit breda. Double-XL Top 40 - Top 1000 party band speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Nederpop. Double-XL Top 40 - Top 1000 party band heeft sinds de inschrijving op 28/12/2016 in totaal 62 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Double-XL Top 40 - Top 1000 party band klinkt als: Top 40 - Top 1000 party band, Goldband, Michael Jackson, Hazes, Bruno Mars, The Weekend, Hazes, Vlemming, Guus Meeuwis etc etc. Het repertoire van Double-XL Top 40 - Top 1000 party band bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Double-XL Top 40 - Top 1000 party band krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 48 reviews.

Double-XL Top 40 - Top 1000 party band hanteert een richtprijs van €1000 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.