Double-XL Top 40 - Top 1000 party band

  (32)
  • Band   /   breda
  • #Coverband #Rock #Nederpop
  • Klinkt als Top 40 - Top 1000 party band, blof, guus meeuwis, hazes, anouk, justin timberlake, adele, bruno mars, alain clark, lenny kravitz, de dijk, guus meeuwis, etc. etc.
  • 42 geverifieerde boekingen

Indicatie €1000 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Double-XL Top 40 - Top 1000 party band

Check beschikbaarheid
Double-XL Top 40 - Top 1000 party band, Coverband, Rock, Nederpop band

Double XL de coverband met het meest brede repertoire, voor iedereen wat van pop, soul, reggae, nederpop, smartlappen, top 40 tot rock, altijd een feest.
De swingende motor van de band, bandlid van (bijna) het eerste uur, is onze drummer Matthias, terwijl Edwin Wenzel zorgt voor de groove van de bas én backing vocals. Wilfried speelt de meest catchy riffs op de gitaar en verzorgt één van de backing vocals. Onze toetsenvirtuoos Jord Schnijdenberg tovert de mooiste piano, Hammond én overige klanken uit zijn keyboards, terwijl dit alles ondersteund wordt door de één van de beste blazersecties van Brabant, bestaande uit Stef Goossens op trombone (ook Stef is een Double XL’er van het eerste uur). Tevens is Stef verantwoordelijk voor het technisch reilen en zeilen van de band, Deny Martens op trompet en Paul Taks op saxofoon. De vocale wonderen zijn Harrie en Ninja die gegarandeerd de kersen van de taart af zingen!
De band wordt technisch ondersteund door geluidstechnicus Tony en Leon van der Moere. Tevens zijn zij verantwoordelijk voor het opruimen van de kersen, die van de taart af zijn gezongen.
Kortom, een gezellige groep die zelf ook van een goed feestje houden!
Prijs is INCLUSIEF professionele geluid en licht show !

Muziek

kies mij

dansen medley

rock medley

Reviews

Door op 01/05/2022

Het was een topavond alleen maar complimenten gehad hele fijne mensen ...contact was top een geweldige avond gehad ...een topband groeten carlo

Door op 28/04/2022

Super leuke band, hele aardige mensen, en de muziek was Top, voor ieder wat wils, het klonk super!!!!

Door op 26/09/2021

Vooral het contact met foreman Harrie de Beer voorafgaande aan de feestavond was perfect. Zoals snelle reacties op emails en zeer flexibel m.b.t. onze wensen. Daarnaast hebben we van bijna alle aanwezigen veel complimenten gehad m.b.t onze keuze voor de Double-XL Top 40 Band.
11 man sterk, inclusief een perfecte lichtshow en geluidstechnici.
Deze band staat vanaf nu in mijn boekje voor wellicht een herhaling.

Optredens van Double-XL Top 40 - Top 1000 party band

Meer optredens

Contact

Double-XL Top 40 - Top 1000 party band, Coverband, Rock, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - harrie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Double-XL Top 40 - Top 1000 party band

Double-XL Top 40 - Top 1000 party band is een band uit breda. Double-XL Top 40 - Top 1000 party band speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Nederpop. Double-XL Top 40 - Top 1000 party band heeft sinds de inschrijving op 28/12/2016 in totaal 42 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Double-XL Top 40 - Top 1000 party band klinkt als: Top 40 - Top 1000 party band, blof, guus meeuwis, hazes, anouk, justin timberlake, adele, bruno mars, alain clark, lenny kravitz, de dijk, guus meeuwis, etc. etc. . Het repertoire van Double-XL Top 40 - Top 1000 party band bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Double-XL Top 40 - Top 1000 party band krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 32 reviews.

Double-XL Top 40 - Top 1000 party band hanteert een richtprijs van €1000 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.