Double-XL

  (26)
  • Band   /   breda
  • #Coverband #Rock #Nederpop
  • Klinkt als kensington, blof, guus meeuwis, hazes, anouk, justin timberlake, adele, bruno mars, alain clark, lenny kravitz, de dijk, guus meeuwis, etc. etc.
  • 33 geverifieerde boekingen

Indicatie €1000 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Double-XL

Check beschikbaarheid
Double-XL, Coverband, Rock, Nederpop band

Double XL de coverband met het meest brede repertoire, voor iedereen wat van pop, soul, reggae, nederpop, smartlappen, top 40 tot rock, altijd een feest.
De swingende motor van de band, bandlid van (bijna) het eerste uur, is onze drummer Marco Dekkers, terwijl Edwin Wenzel zorgt voor de groove van de bas én backing vocals. Stephan speelt de meest catchy riffs op de gitaar en verzorgt één van de backing vocals en is een van de oprichters van Double XL. Onze toetsenvirtuoos Jord Schnijdenberg tovert de mooiste piano, Hammond én overige klanken uit zijn keyboards, terwijl dit alles ondersteund wordt door de één van de beste blazersecties van Brabant, bestaande uit Stef Goossens op trombone (ook Stef is een Double XL’er van het eerste uur). Tevens is Stef verantwoordelijk voor het technisch reilen en zeilen van de band, Deny Martens op trompet en Paul Taks op saxofoon. De vocale wonderen zijn Harrie de Beer en Miranda Hagen, die gegarandeerd de kersen van de taart af zingen!
De band wordt technisch ondersteund door geluidstechnicus Tony en Leon van der Moere. Tevens zijn zij verantwoordelijk voor het opruimen van de kersen, die van de taart af zijn gezongen.
Kortom, een gezellige groep die zelf ook van een goed feestje houden!
Prijs is INCLUSIEF professionele geluid en licht show !

Muziek

kies mij

dansen medley

rock medley

Reviews

Door op 04/11/2019

Jullie weten zeker hoe je een feestje moet neerzetten, helemaal top!
Alleen maar positieve reacties gehad over jullie optreden. Vanaf het begin tot eind, het oktoberfest was een groot succes dankzij jullie!
Voor de volgende keer zal ik zeker aan jullie denken, en heb jullie kaartje ook al aan meerdere mensen gegeven. Dus nogmaals onze complimenten en bedankt! Voor het mooie bedrijfsfeest!

Door op 10/09/2019

Zeer relaxte houding, komen geruisloos binnen, zetten alles klaar, en beginnen te knallen! Ons trouwfeest zonder double XL kon niet meer stuk! ...ik raad ze dan ook ten zeerste aan voor JULLIE feest!

Door op 27/08/2019

Afgelopen zaterdag heeft Doublexl bij ons gespeeld op het feest van buurtvereniging De Branden in Sprundel.. Ondanks de extreme hitte in onze feesttent wisten ze toch de mensen op de dansvloer te krijgen. Geweldige enthousiaste band, niets dan lof. Bedankt en tot volgend jaar !

Contact

Double-XL, Coverband, Rock, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - harrie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Double-XL

Double-XL is een band uit breda. Double-XL speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Nederpop. Double-XL heeft sinds de inschrijving op 28/12/2016 in totaal 33 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Double-XL klinkt als: kensington, blof, guus meeuwis, hazes, anouk, justin timberlake, adele, bruno mars, alain clark, lenny kravitz, de dijk, guus meeuwis, etc. etc. . Het repertoire van Double-XL bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Double-XL krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 26 reviews.

Double-XL hanteert een richtprijs van €1000 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.