DJ Vidès

  (4)
  • DJ   /   IJsselstein (Utrecht)
  • #Allround #House #Techno
  • Klinkt als 60s, 70s, 80s, 90s, 00s, Nu-Disco, House, DeepHouse, Techhouse, Techno, Carl Cox, Roger Sanchez, Danny Tenaglia, Alberto Ruiz
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €325 - €1349

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Vidès

Check beschikbaarheid
DJ Vidès, Allround, House, Techno dj

Ik ben een gepassioneerde DJ met zéér ruime ervaring. Ik kan mij goed aanpassen en daardoor de juiste muzikale ondersteuning bieden. Van fashion show, privé party's, verjaardagen, bruiloften, bedrijfsfeesten, beachparty's, clubavonden tot festivals. Qua muziek ben ik breed inzetbaar en bijna alle genres zijn bespreekbaar. Ik krijg energie van een gezellig, enthousiast, maar vooral ook dansgevoelige publiek.

Biografie van DJ Vidès:

Vidèsto Tamaëla, ook bekend als DJ Vidès beleefde zijn eerste uitgaansperiode eind jaren 70, begin jaren 80. Het was ook in die jaren, dat hij zijn eerste ervaringen opdeed als DJ. Terugkijkend op die periode, kan hij niet anders concluderen dan dat de dance-muziek uit die tijd toch wel iets bijzonders had. Waarom zouden we die muziek anders nu nog steeds omschrijven als 'danceclassics' !?

Tegenwoordig is het een komen en gaan van muziekstijlen. Echter, 'danceclassics' blijken eens te meer tijdloos! DJ Vidès maakt daar dan ook dankbaar gebruik van. En het feit dat deze allround DJ ook een warme belangstelling heeft voor hedendaagse stijlen als (tech)house, techno en nu-disco, maakt dat hij als geen ander een brug weet te slaan tussen deze twee tijdperken!

Stap je eenmaal op DJ Vidès' muzikale trein, dan zijn tijd en plaats niet meer belangrijk, alleen of je wel je juiste dansschoenen aan hebt gedaan....!? So welcome aboard and enjoy the ride …

Muziekstijlen: 60s-70s-80s-90s-00s-Danceclassics-Funky-Groovy-(Tech)House-Techno
Invloeden: Carl Cox, Danny Tenaglia, Roger Sanchez, Kraftwerk, Incognito en Jamiroquai
Inspiratie: Happy People!

Get On My Train!

DJ Vidès opereert vanuit z'n bedrijf VIDESTO onder KVK nr: 67894844

Muziek

New Year Galaxy @ Ernst Sil...

Personeelsfeest

Reviews

Door op 05/02/2020

Vidès heeft onze trouwdag een fantastische muzikale invulling gegeven. Voor, tijdens en na de ceremonie rond een aantal nummers die we hadden aangegeven , naar eigen invulling een mooie en ontspannen sfeer neergezet.
Ook op ons feestje in de avond heeft Vidès gedraaid. Zijn eigen spullen met verlichting en leuke effecten waren keurig verzorgd. Maar het belangrijkste was de muziek. En die was top. Een volle tuin met dansende mensen van verschillend pluimage.
We hadden ook hier een paar nummers die we graag wilden horen en de rest van de sfeer en muziek werd vakkundig en met mooie timing gedraaid. Fijne sfeer!
We hoorden reggae, hiphop, pop, soul, funk, house en techno.
Kortom....
Dankjewel voor de mooie energie op ons feest, Vides!

Door op 04/02/2020

Wij hadden een super feest!
Vides kan goed aanvoelen wat het publiek 'nodig' heeft om het feestje enthousaist en dansend te houden.
Afspraken zijn makkelijk te maken, met korte lijntjes.
Doordat ik een top 20 van favourite nummers moest aanleveren, wist hij een beetje welke richting hij op kon denken. Dat zorgde ervoor dat het feest ook nog eens past bij mijn smaak.

Door op 28/01/2020

Vides verstaat echt zijn vak.
Hij heeft bij ons in de winkel een keer een modeshow helemaal top begeleid. En op verschillende feesten o.a een personeels feest ervoor gezorgd dat de dansvloer niet 1 moment leeg was. Kortom je bent een TOPPER😀😀

Optredens van DJ Vidès

Meer optredens

Contact

DJ Vidès, Allround, House, Techno dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Vidès

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Vidès

DJ Vidès is een DJ uit IJsselstein (Utrecht). DJ Vidès draait muziek in de stijlen Allround, House & Techno. DJ Vidès heeft sinds de inschrijving op 19/01/2018 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Vidès klinkt als: 60s, 70s, 80s, 90s, 00s, Nu-Disco, House, DeepHouse, Techhouse, Techno, Carl Cox, Roger Sanchez, Danny Tenaglia, Alberto Ruiz. Het repertoire van DJ Vidès bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: DJ Vidès krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

DJ Vidès hanteert een richtprijs van €325 - €1349 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.