DJ Maestro

  (1)
  • DJ   /   Amsterdam
  • #Jazz #Funk #Vinyl
  • Klinkt als Lounge, Klassiek en Disco
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €1500 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Maestro

Check beschikbaarheid
DJ Maestro, Jazz, Funk, Vinyl dj

DJ Maestro is de bekendste jazz dj van Nederland. Met zijn ontelbare optredens van over heel de wereld weet hij als geen ander het publiek aan het dansen te krijgen. Perfect om jouw evenement te voorzien van een hoog staaltje muziek! Tevens is Maestro te boeken met bv sax, zang, percussie.

Maestro, is bekend van zijn Blue Note Trip compilaties voor het wereldberoemde New Yorkse jazzlabel Blue Note records. Hij kan je voorzien van de beste jazz, lounge, funk en disco liedjes. Maar niet alleen jazz behoort tot zijn repertoire. Net zo gemakkelijk zet hij een disco of house plaat op. Als het maar dansbaar is.

Met zijn goed gevulde platenkoffers bezocht hij inmiddels alle continenten en trad op festivals op als North Sea Jazz, Java Jazz en Capetown Jazz of in clubs in Istanbul, Sofia, Bangkok, Kuala Lumpur, Tokio, etc. Daarnaast zou je hem kunnen kennen van zijn werk voor Sublime Fm en Arrow Jazz FM, alsmede de officiële remixes die hij maakte van het debuutalbum van Nina Simone.

Muziek

Spring Street

Prendila Cosi (DJ Maestro R...

Little Girl Blue (DJ Maestr...

Foto's

Reviews

Door op 15/10/2021

De contact met DJ Maestro was heel aangenaam en hij heeft het tijdens ons Club Night super gedaan!! Hij zorgde vooral na afloop voor een geweldige sfeer en ook dankzij hem was het een unieke event!

Optredens van DJ Maestro

Contact

DJ Maestro, Jazz, Funk, Vinyl dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Martijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Maestro

DJ Maestro is een DJ uit Amsterdam . DJ Maestro draait muziek in de stijlen Jazz, Funk & Vinyl. DJ Maestro heeft sinds de inschrijving op 24/09/2021 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Maestro klinkt als: Lounge, Klassiek en Disco. Het repertoire van DJ Maestro bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: DJ Maestro krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

DJ Maestro hanteert een richtprijs van €1500 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.