Dirty Undies

  (2)

Indicatie € 650

Stuur een persoonlijk bericht naar Dirty Undies

Check beschikbaarheid
Dirty Undies, Reggae, Ska, Wereldmuziek band

Walter, I’m sure there’s a reason you brought your dirty undies, man. Eén Big Lebowski-aficionado onder de leden bleek genoeg om een negenkoppige band naar vuil ondergoed te noemen. De band Dirty Undies welteverstaan.

Eind 2012 liep een Noord-Limburgs cultureel centrum vol. De nieuwsgierigheid naar wat de overgebleven leden van Sun To Sheeva uit de grond hadden gestampt was groot – en o ja, de twee verdwaalde muzikanten van o.a. Dr. Blue Beat en Gerasene Pigs hadden hun moeder ook meegebracht.

Achteraf was er sprake van een geüpgradede versie van STS: zeker nog de kenmerkende ska, maar robuuster, complexer, een snuif surf hier, een twanggitaar daar, zigeunerzweet in de sokken. Het Nederlandstalige gedeelte afgeschud, en steeds meer focus op instrumentale creativiteit. De afgelopen jaren hebben Dirty Undies verder aan hun sound gebeiteld naar de beeltenis van een Judese koning met een welbepaald genetisch deficit. Kan gewoon niet blijven stilstaan, die jongen. Hup met de beentjes!

Die vuile onderbroek is er dan maar bij te nemen.

Muziek

Harbour Shaft

It'll Do For Now

Stereorail

Reviews

Door op 17/09/2018

De muziek van Dirty Undies is gewoon knalgoed. Ik ben grootgebracht met Frank Zappa. Mijn lat ligt hoog. Maar waar veel mensen afhaken bij Frank Zappa vanwege de complexiteit blijft Dirty Undies voor iedereen heel goed te volgen.

dansbaar!
Als je jouw zaal in beweging wilt krijgen boek je gewoon Dirty Undies. Na het optreden was ik in ieder geval nat. Zelfs de wat stijvere gasten kunnen het niet laten om ieder geval schuchter met hun heupen te wiegen. En dat is al een mooi begin.

goede beroepscode!
Vanwege de scherpe prijs vond ik niet dat ik eisen kon stellen. De groep zorgde er vanzelf voor dat de techneut vier uur van te voren was zodat hij alle apparatuur mooi kon afstemmen op de zaal. De band was ruimschoots op tijd voor de soundcheck. dat hebben de gasten niet mee hoeven maken.

fijne mensen
Wat een fijne mensen in die band! Ik grapte al dat ik mijn gasten ging afbellen omdat ik nu al heel tevreden was met de opkomst. Ik heb de leden uitgenodigd als gasten op mijn feest. Maar hun professionaliteit hield hen toch vooral samen in een uithoek.

Ik heb veel complimenten gekregen over de band. Verschillende mensen gaan mij later nog benaderen voor hun contactgegevens als zij ook een feest gaan organiseren.

Dikke tien voor alles!!

Door op 31/12/2015

Ik had de Dirty Undies al eens geboekt tijdens landjuweel op Ruigoord. Toen hadden ze een voortreffelijk concert op een klein podiumpje. Op het ballonnenfeest konden ze in de kleine zaal van de Paradiso spelen. Op dit grote podium kwam de muziek goed tot haar recht. De zaal stond stampvol en iedereen was lekker aan het dansen. Volgende keer weer!

Contact

Dirty Undies, Reggae, Ska, Wereldmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Steven

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dirty Undies

Dirty Undies is een band uit Neerpelt. Dirty Undies speelt muziek in de genres Reggae, Ska & Wereldmuziek. Dirty Undies heeft sinds de inschrijving op 11/05/2017 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dirty Undies klinkt als: Ska, Surf. Het repertoire van Dirty Undies bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Dirty Undies krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Dirty Undies hanteert een richtprijs van € 650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.