Dean

Indicatie €600 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Dean

Check beschikbaarheid
Dean, Coverband, Nederpop, Rock band

Dean is een 6 koppige coverband uit het midden van het land. De ideale band voor jouw feest, bruiloft, festival, kroeg of zomaar als muzikale bijluistering van wat je ook te vieren hebt! Dean is een All-round band die zich graag waagt aan verschillende muziekgenres.

Een gevoelig "Right to be Wrong", en rauw "Born to Run" of wat dacht je van "Crying at the Discotheque" of "River Deep"?
Een avond Dean brengt je terug naar years gone by en de dag van vandaag. Met "Seven Nation Army" of "Basketcase" gaan we van Rock naar disco met bijvoorbeeld "Disco Inferno" of naar een meebruller zoals "Viva la Vida".

Contact

Dean, Coverband, Nederpop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - John

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dean

Dean is een band uit Utrecht. Dean speelt muziek in de genres Coverband, Nederpop & Rock. Dean heeft sinds de inschrijving op 29/11/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dean klinkt als: Anouk, Bruce Springsteen, Heart, Prince. Het repertoire van Dean bestaat uit alleen covers.

Dean hanteert een richtprijs van €600 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.