Daniel Gueli Trio

  (1)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Funk #Soul #Jazz
  • Klinkt als Dizzy Gillespie, Charlie Parker, Charles Mingus
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €450 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar Daniel Gueli Trio

Check beschikbaarheid
Daniel Gueli Trio, Funk, Soul, Jazz band

Daniël, die half Nederlands, half Italiaans is, begint met gitaarspelen wanneer hij 12 jaar oud is. Jaren later speelt hij in diverse rockbands als zanger en basgitarist. Wanneer hij zijn medische studie heeft afgerond, reist hij een periode door Afrika. Deze reis verandert hem zo, dat hij besluit om zijn droom te volgen: hij koopt een contrabas en gaat naar het conservatorium van Amsterdam. Daniël wordt beroepsmuzikant en speelt nu met diverse bekende muzikanten. Hij gaat o.a. op wereldtour met de beroemde Nederlandse trompettiste Saskia Laroo en treedt veel op met gitaarvirtuoos Wim den Herder. In zijn eigen trio speelt Daniel samen met Fabio Marziali (ITA) op de saxofoon en Daniel van Dalen op de drums.

Muziek

Caravan (Live)

Live @Funkmis

Watermelon Man (Live)

Reviews

Door op 31/12/2015

Wow, beter dan dit wordt het niet. Wat een muzikanten en wat een passie. Zeker een aanrader om te boeken voor festivals of in te huren voor een borrel of feest. Jaco Pastorius meets Charles Mingus. Deze heren stonden op onze FunkMis. Hopelijk in 2016 nog een keer. Echt fantastisch!

Contact

Daniel Gueli Trio, Funk, Soul, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - daniel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Daniel Gueli Trio

Daniel Gueli Trio is een band uit Amsterdam. Daniel Gueli Trio speelt muziek in de genres Funk, Jazz & Soul. Daniel Gueli Trio heeft sinds de inschrijving op 30/12/2015 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Daniel Gueli Trio klinkt als: Dizzy Gillespie, Charlie Parker, Charles Mingus. Het repertoire van Daniel Gueli Trio bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Daniel Gueli Trio krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

Daniel Gueli Trio hanteert een richtprijs van €450 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.