Mozes Rosenberg Trio

  (1)
  • Band   /   Nuenen
  • #Jazz #Wereldmuziek #Bossa nova
  • Klinkt als Dizzy Gillespie, Charlie Parker, Charles Mingus
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €3500 - €7000

Stuur een persoonlijk bericht naar Mozes Rosenberg Trio

Check beschikbaarheid
Mozes Rosenberg Trio, Jazz, Wereldmuziek, Bossa nova band

Mozes Rosenberg werd geboren in een familie van musici en begon op jonge leeftijd van 6 jaar met gitaarspelen. Hij leerde van zijn vader, broer en ooms o.a het Rosenberg Trio, die de Nederlandse Sinti-jazzstijl oprichtten. Hij heeft opgetreden op internationale festivals, waaronder het North Sea Jazz Festival en het International Django Festival, en heeft een unieke stijl die traditioneel Nederlands spel combineert met eigentijdse frasering en licks. Met onmiskenbare virtuositeit en een natuurlijk gevoel voor swingmuziek is Mozes een ster in de wereld van Gipsy Jazz.

Maak kennis met het sensationele Mozes Rosenberg Trio!
Met hun unieke mix van traditionele jazz en de rijke klanken van Romani-muziek zullen ze zeker het publiek van alle leeftijden betoveren en verrukken.

Met de ongelooflijke gitaarvaardigheden van Mozes Rosenberg, het hypnotiserende ritmegitaarwerk van Daniel Rosenberg en de krachtige contrabaspuls van Daniel Gueli brengt dit trio een unieke energie in elke voorstelling.

Het Mozes Rosenberg Trio brengt origineel materiaal en een frisse kijk op klassieke nummers. Hun optredens zijn een reis door de tijd en brengen de luisteraars ook terug naar het gouden tijdperk van Django Reinhardt. Met hun virtuoze improvisaties en dynamische ritmes zal het Mozes Rosenberg Trio je meenemen naar een wereld van passie en opwinding.

Maak je klaar om meegenomen te worden op een muzikale reis die je nooit zult vergeten met het Mozes Rosenberg Trio!

Reviews

Door op 31/12/2015

Wow, beter dan dit wordt het niet. Wat een muzikanten en wat een passie. Zeker een aanrader om te boeken voor festivals of in te huren voor een borrel of feest. Jaco Pastorius meets Charles Mingus. Deze heren stonden op onze FunkMis. Hopelijk in 2016 nog een keer. Echt fantastisch!

Contact

Mozes Rosenberg Trio, Jazz, Wereldmuziek, Bossa nova band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - daniel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mozes Rosenberg Trio

Mozes Rosenberg Trio is een band uit Nuenen. Mozes Rosenberg Trio speelt muziek in de genres Jazz, Wereldmuziek & Bossa nova. Mozes Rosenberg Trio heeft sinds de inschrijving op 30/12/2015 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mozes Rosenberg Trio klinkt als: Dizzy Gillespie, Charlie Parker, Charles Mingus. Het repertoire van Mozes Rosenberg Trio bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Mozes Rosenberg Trio krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

Mozes Rosenberg Trio hanteert een richtprijs van €3500 - €7000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.