CREST

  • Band   /   Weert
  • #Coverband #Pop #Rock
  • Klinkt als Fleetwood Mac, Tina Turner, Ilse DeLange, Anouk, De Dijk, Joe Cocker, Eric Clapton, Stevie Wonder etc.

Indicatie €350 - €980

Stuur een persoonlijk bericht naar CREST

Check beschikbaarheid
CREST, Coverband, Pop, Rock band

Crest is een enthousiaste 6-persoons pop-rockband met zangeres uit het noorden/midden van Limburg. Crest speelt goed in het gehoor liggende covers, variërend van swingende pop, nederpop tot stevige (country-) rock. Aan bod komen nummers van bekende en minder bekende artiesten als Fleetwood Mac, Tina Turner, Ilse De Lange, Anouk, De Dijk, Joe Cocker, Eric Clapton, Stevie Wonder, etc.
De bezetting van de band is als volgt: Nicole Zwaan, zang en percussie, Will Peeters, gitaar, mandoline, mondharmonica en zang, Wim Vredeveldt, leadgitaar en zang, Jorn Reijnders, toetsen, Hans van den Waardenberg, basgitaar, contrabas, bijzang en Thijs Donders, drums en bijzang.
Allemaal leden die in vorige bands hun brede muzikale ervaring hebben opgedaan.
Met een optreden maakt de band van iedere gelegenheid een feest. Crest is om te beleven en het horen en zien meer dan waard!
Crest verzorgt grootschalige, maar ook kleinschalige optredens. Zij beschikt over een eigen licht- en geluidsinstallatie (tot ca. 300 bezoekers). Voor kleinschalige optredens zorgt zij met een kleine PA voor een aangepast geluidsniveau. Crest kan ook een louter akoestisch optreden verzorgen.
Samen met de organisator willen de leden van de band zich inzetten om onderdelen van een programma meer beleving te geven door het gepast muzikaal op te luisteren. Hun mogelijkheden willen zij graag met u afstemmen om u een passende aanbieding te kunnen doen. Zij streven naar professionaliteit, tegen een redelijke prijs, omdat muziek maken hun grootste hobby is.

Contact

CREST, Coverband, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hans

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over CREST

CREST is een band uit Weert. CREST speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Rock. CREST heeft sinds de inschrijving op 29/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van CREST klinkt als: Fleetwood Mac, Tina Turner, Ilse DeLange, Anouk, De Dijk, Joe Cocker, Eric Clapton, Stevie Wonder etc.. Het repertoire van CREST bestaat uit alleen covers.

CREST hanteert een richtprijs van €350 - €980 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.