Copy-cat

  (9)
  • Band   /   Breda/Middelburg /Rotterdam
  • #Coverband #Pop #Entertainment
  • Klinkt als Heineken band Amstel band Kensington Bløf Robie Wiliams U2 James Brown
  • 21 geverifieerde boekingen

Indicatie €1000 - €1800

Stuur een persoonlijk bericht naar Copy-cat

Check beschikbaarheid
Copy-cat, Coverband, Pop, Entertainment band

Copycat is een hedendaagse cover band met top muzikanten uit de Nederlandse pop sene. Copycat is een entertainment beleving waar je geen genoeg van krijgt,ook veel gespeeld als Amstel band en Heineken band.
Werk samen met Blof Ellen ten Damme en nog velen andere.

Muziek

Sexy als ik Dans

Great balls of fire

Rain On Me

Reviews

Door op 10/08/2017

Het is een TOP band en ze hebben een prima optreden verzorgd.

Door op 05/07/2017

Erg goed en tevreden

Door op 28/06/2017

Voor onze manifestatie was Copycat aanwezig om de toegestroomde demonstranten op te warmen en in de actiestemming te krijgen. En dat is gelukt! De zanger had zich goed voorbereid en kreeg het publiek goed mee, door ook aandacht te schenken aan het onderwerp van de actie tussen de nummers door. De voetjes gingen al gauw van de vloer en er werd uit volle borst mee gezongen. Vooraf was het contact ook erg prettig, er werd snel en duidelijk gereageerd. Een top band die in allerlei verschillende settings een feestje kan maken!

Contact

Copy-cat, Coverband, Pop, Entertainment band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Gigstarter over Copy-cat

Copy-cat is een band uit Breda/Middelburg /Rotterdam . Copy-cat speelt muziek in de genres Entertainment, Pop & Coverband. Copy-cat heeft sinds de inschrijving op 10/08/2015 in totaal 21 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Copy-cat klinkt als: Heineken band Amstel band Kensington Bløf Robie Wiliams U2 James Brown. Het repertoire van Copy-cat bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Copy-cat krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Copy-cat hanteert een richtprijs van €1000 - €1800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.