CEDICCI

  (7)
  • DJ   /   Mechelen/Luik
  • #Techno #Dance #House
  • Klinkt als Charlotte De Witte, Amelie Lens, Tiësto, UMEK, Pan Pot, Armin Van Buuren, Yves Deruyter, Dont blink, Medusa, Camelphat, David Guetta
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar CEDICCI

Check beschikbaarheid
CEDICCI, Techno, Dance, House dj

FINALIST GIGSTARTER DJ OF THE YEAR 2021
Ervaring: 30 jaar @ clubs, discotheken, feestzalen, pubs, evenementen, radio ...Gespeeld in: Mechelen, De Panne, St-Katelijne Waver, Leuven, Blankenberge, Luik, Ans, Duffel, Oudenaarde, Brussel, Bornem, Puurs, Kortrijk, Hoeilaart, Tervuren, ... (België), Salou (Spanje), Liptovsky (Slowakije), Puerto Aventuras (Mexico) Italië, Frankrijk en Canada (op radio)
Belangrijkste muziekstijlen: Techno, (Retro) House, Tech House
Andere genres: Dance, Trance, EDM Big Room, 90's, 00's, allround

HET VERHAAL:
In de jaren 90 begonnen tijdens 'new beat' periode in een groep met vrienden. Opgegroeid met en als grote fan van de elektronische dansmuziek begon hij te werken als 'DJ Rave C' en later als 'Dj Cedric E.' in heel wat belgische clubs. Hij speelde ook nog niet zo lang geleden als gast-dj op feesten in België, Spanje, Slowakije, Italie en zelfs Mexico.
Tijdens de Covid-periode gewerkt aan een nieuw project, een nieuwe naam ... CEDICCI was geboren ;-)
Gespecialiseerd in de elektronische dansmuziek (EDM) zoals de house-muziek van de 90's - bekend als retrohouse (trance, techno, house, ...) en de huidige dance, techno, trance en house-muziek (Tech House / Deep House /…) .
De laatste jaren begon hij eveneens met het produceren van zijn eigen technotracks die nu beschikbaar zijn op internationale digitale muziekplatforms zoals iTunes, Deezer, Beatport, Amazon, Tidal,... In 2021 werden platencontracten getekend met Strohm Records (BEL), Skull Label (HUN) en Winked Records (ESP). Ook in 2022 werden EP's uitgebracht met Strohm Records en Winked Records. Dit zorgde meteen voor een interview en een premiere van de release op TOP Radio, één van de grootste radiozenders uit Belgie en op Movement Radio , een zender gespecialiseerd in Techno, House en Dance
In 2023 werd een EP (Dark Format) uitgebracht bij Adriana Vega's label, BLOK records. Deze EP kreeg een top 100 (35ste) notificatie in de Beatport Peaktime Techno releases!!

In 2020, 2021,2022 en 2023 bereikten Cedicci's DJ mixes verschillende topposities in de MIXCLOUD trending charts, 1ste plaats: Techno Belgium trending chart, 1ste plaats House Belgium trending chart, 1ste EDM Belgium trending chart Verder ook nog meerdere malen in de top 20 te vinden wereldwijd (12de retro global trending chart, 18de underground global trending chart, 1ste hard techno global trending chart,1ste dark techno global trending chart, 2de in de Global Rave Chart en 6de EDM mix global trending chart)

In 2021 haalde Cedicci ook de finale van de GIGSTARTER - award DJ OF THE YEAR 2021. Hij eindigde daarin in de top 3!

Voor een feest, festival of evenement kunt u natuurlijk vrijblijvend contact opnemen met CEDICCI.Slechts voor 1 uur? Een set van 3 uur? Een volledige set voor de nacht? Het feest wordt geweldig!
Volg ook op instagram: https://www.instagram.com/djcedicci

Muziek

EDM 2022 MIX

Peak Time Techno DJ Mix 2022

Tech House DJ-mix 2022

Reviews

Door op 12/06/2023

Als we meer dan 10 sterren konden geven, dan zouden we dat direct doen.

Wat een fijne man is Cedric en wat een professional is Cedicci!
Voor onze bruiloft zochten wij een Ibiza-achtige vibe. Eenmaal op locatie moest Cedric behoorlijk improviseren omdat wij last minute besloten hadden het feest buiten te doen, tevens hadden wij 'nog even' besloten er een Silent Disco van te maken.
Zijn flexibiliteit, professionaliteit en enthousiasme maakte het geweldig. Eigenhandig heeft hij de kanalen van de silent disco voorzien van een spetterende techhouse/Ibiza-vibe, een techno-set én Nederlandstalig tot in de late uurtjes.
Wij zouden Cedric zeker aanbevelen en nodigen hem absoluut weer uit op een volgend feest!
Cedicci/Cedric, dank voor de goede zorgen!

Door op 16/04/2023

Cédric is een op en top professional en heeft voor een ongelooflijke sfeer gezorgd op ons feestje. Hij speelde zelfs 2 uur langer als voorzien zonder extra kosten. Ik contacteer hem sowieso voor een volgend feestje!

Door op 09/04/2023

Het was zoon goed feestje.
Hij houd zich aan zijn afspraken.
Zeker een aanrader en zijn muziek is geweldig!

Contact

CEDICCI, Techno, Dance, House dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Cedric

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over CEDICCI

CEDICCI is een DJ uit Mechelen/Luik. CEDICCI draait muziek in de stijlen Techno, House & Dance. CEDICCI heeft sinds de inschrijving op 17/12/2020 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van CEDICCI klinkt als: Charlotte De Witte, Amelie Lens, Tiësto, UMEK, Pan Pot, Armin Van Buuren, Yves Deruyter, Dont blink, Medusa, Camelphat, David Guetta . Het repertoire van CEDICCI bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: CEDICCI krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

CEDICCI hanteert een richtprijs van €200 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.