Trio Toon Lips

  (10)
  • Ensemble   /   Dronten
  • #Swing #Jazz #Rock
  • Klinkt als Ella Fitzgerald, Nina Simone, Pointer sisters, Astrud Gilberto, Adele, Frank Sinatra, Duke Ellington, The Beatles,
  • 11 geverifieerde boekingen

Indicatie €450 - €574

Stuur een persoonlijk bericht naar Trio Toon Lips

Check beschikbaarheid
Trio Toon Lips, Swing, Jazz, Rock ensemble

Toon Lips is sfeerpianist / leider van Trio Toon Lips:

Toon Lips: Piano, vocals.
Toon studeerde Amv muziek in Amsterdam en Amersfoort. Docent en gepassioneerd muzikant. Bespeelt naast piano: gitaar, (contra)bas, Ukelele en Kazoo. (Bands: Scotch & Soda, B*E*R*T, Tune-up).

Angelique Vlieger: Vocals
Angelique studeerde in 2009 af aan Conservatorium ArtEZ in de richting Zang Jazz & Pop. Sinds 2007 geeft ze zangles bij De Meerpaal Academie in Dronten en al sinds 2005 heeft ze haar eigen zangpraktijk "Vocal1st Zangcoaching". Ze zingt in bands/duo's waarbij de stijlen uiteenlopen van Jazz, Easy Listening, tot Latin, Pop en Soul. Ook begeleidt ze zichzelf op piano en treedt solo op, maar samen muziek maken vindt ze het leukst!

Karel vd Beek: Drums, vocals
Karel heeft veel ervaring als drummer bij de Millerband (Zwolle en omgeving). Hij heeft met veel artiesten samengewerkt in veel (big)bands en ensembles.

Sfeer en goede muziek komen best tot uiting bij:
Expositie, diner, receptie, bedrijfspresentatie, huiskamerconcert, ceremonie.

Persoonlijke verzoeken (mits bijtijds) kunnen vaak worden uitgevoerd.
***** "C'est le T00N qui fait la musique" *****

** Non profit en promo verzoeken: Vanaf € 150 (Afhankelijk van beschikbaarheid).

Muziek

Misty (Live)

Moondance (Live)

All of me (Live)

Foto's

Reviews

Door op 10/12/2018

Een presentatie in een prettige ongedwongen sfeer, mede door jullie muzikale bijdrage. We kregen later veel positieve reacties op deze presentatie. En op jullie muziek.Bedankt!

Door op 27/11/2018

Het Trio Toon Lips heeft onze donateursavond van een muzikale omlijsting voorzien. De bezoekers werden door de muziek en zang meteen bij binnenkomst in de sfeer van de avond gebracht. Helemaal mooi was het moment dat één van de sprekers zijn lezing met een muziekmoment opluisterde. Uiteraard begeleid door de muzikanten.

We hebben als bestuur veel complimentjes ontvangen voor de avond als geheel. Het Trio Toon Lips heeft daar door het treffen van de juiste sfeer in sterke mate aan bijgedragen.

Door op 10/11/2018

Heerlijke sfeer, fijne muziek, voor elk wat wils. Trio Toon Lips kreeg zonder problemen bij de gasten de voetjes van de vloer. Zeer aan te raden. Dikke 10 is zeker verdiend!

Contact

Trio Toon Lips, Swing, Jazz, Rock ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Toon

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Trio Toon Lips

Trio Toon Lips is een ensemble uit Dronten. Trio Toon Lips speelt muziek in de stijlen Swing, Jazz & Rock. Trio Toon Lips heeft sinds de inschrijving op 09/11/2015 in totaal 11 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Trio Toon Lips klinkt als: Ella Fitzgerald, Nina Simone, Pointer sisters, Astrud Gilberto, Adele, Frank Sinatra, Duke Ellington, The Beatles, . Het repertoire van Trio Toon Lips bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Trio Toon Lips krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 10 reviews.

Trio Toon Lips hanteert een richtprijs van €450 - €574 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.