4US allround band

  (15)
  • Band   /   Utrecht
  • #Soul #Disco #Pop
  • Klinkt als Allround Adele Anouk Avicii Bruno Mars Chaka Khan Daft Punk Jacksons Katy Perry Maroon Pharell Queen Stevie Wonder Doobie Toto Rhianna The scene covers top40
  • 15 geverifieerde boekingen

Indicatie €850 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar 4US allround band

Check beschikbaarheid
4US allround band, Soul, Disco, Pop band

4US is jouw professionele allround band voor een scherpe prijs! We spelen de grootste classics aangevuld met hits van nu. 4US staat voor muzikale kwaliteit en entertainment en is de ideale band voor jouw evenement, bruiloft, jubileum of bedrijfsfeest!
- professionele allround band voor een scherpe prijs
- breed repertoire
- topsfeer

Muziek

Runaway baby / Good God

Virtual insanity

When we were young (fragment)

Reviews

Door op 24/06/2019

Zaterdagavond heeft 4US ons feest compleet gemaakt! Wat een heerlijk optreden met goede covers. Vanaf de eerste kennismaking is het contact goed en open geweest en zijn alle afspraken nagekomen. We konden meedenken over de setlist en 4US heeft zelfs het openingsnummer voor ons ingestudeerd. Helemaal top dus!

Door op 09/06/2019

Professionele, gezellige en leuke artiesten! Energiek en divers optreden. De heren en dames hebben echt meegewerkt om ons buitenevenement een succes te maken! Bedankt!

Door op 03/06/2019

4us heeft op de sponsoren, genodigden avond vanProef Amersfoort gespeeld. De kwaliteit , gevoel voor de juiste sfeer, en verbinding met publiek is opzienbarend, verfrissend en lekker om naar te luisteren. Een aanrader dus deze band.

Contact

4US allround band, Soul, Disco, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bas

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over 4US allround band

4US allround band is een band uit Utrecht. 4US allround band speelt muziek in de genres Soul, Disco & Pop. 4US allround band heeft sinds de inschrijving op 22/10/2016 in totaal 15 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van 4US allround band klinkt als: Allround Adele Anouk Avicii Bruno Mars Chaka Khan Daft Punk Jacksons Katy Perry Maroon Pharell Queen Stevie Wonder Doobie Toto Rhianna The scene covers top40. Het repertoire van 4US allround band bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: 4US allround band krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 15 reviews.

4US allround band hanteert een richtprijs van €850 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.