3Cover!

  (5)
  • Band   /   Deurne
  • #Coverband #Pop #Rock
  • Klinkt als Queen, U2, Anouk, Muse, de Dijk, Tina Turner
  • 9 geverifieerde boekingen

Indicatie €1295 - €1749

Stuur een persoonlijk bericht naar 3Cover!

Check beschikbaarheid
3Cover!, Coverband, Pop, Rock band

Het repertoire van 3Cover! bestaat grotendeels uit rock / pop muziek uit de jaren 70 & 80 tot de hedendaagse muziek. De allround top 2000-band is geen band waar de ene na de andere polonaisekraker tevoorschijn komt maar is zeer zeker geschikt voor zowel lekkere muziek voor in de kroeg, op `t plein of of op het terras als voor feesten, bruiloften en andere partijen waar men niet zit te wachten op een foxtrot, engelse wals etc.
Harold ( bas & leadzang ), Oscar ( gitaar & zang ), Henrie ( drums & zang ) zorgen samen met hun zangeres Mireille er voor dat u heerlijk kunt genieten van hun lekkere muziek van oa: Queen, Marc Ronson, Anouk, Bon Jovi, Melissa Etheridge, Muse, Goldband, Earth Wind & Fire, Shocking Blue, Abba, Metallica, Son Mieux, , Shania Twain, ACDC, David Bowie, The Pretenders, De Dijk, Alannah Myles en nog veel meer. Uiteraard is er ook een aantal meezingers van bv Andre Hazes, Jan Biggel, Mooi Wark en Rene Schuurmans.

Muziek

Compilatie

Sweet Home Alabama

Smooth

Reviews

Door op 17/12/2023

Het contact met 3cover was goed en ze speelden fantastisch..muzikaal en zang erg goed.

Door op 17/09/2023

Wat een geweldige band met een een top zangeres!! Ons feest is hierdoor fantastisch geworden!! We hebben enorm van jullie genoten.

Door op 30/09/2022

Goede muziek, breed georiënteerd. Mooie stemmen ook, fijn om naar te luisteren of op te dansen. Maakten ons feest wel echt af. Enthousiaste reacties gehad van de gasten over de band.
Contact met de band verliep soepel, zowel via mail als persoonlijk. 3Cover klinkt zeer goed, een echte aanrader.

Contact

3Cover!, Coverband, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Henrie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over 3Cover!

3Cover! is een band uit Deurne. 3Cover! speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Rock. 3Cover! heeft sinds de inschrijving op 22/07/2021 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van 3Cover! klinkt als: Queen, U2, Anouk, Muse, de Dijk, Tina Turner. Het repertoire van 3Cover! bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: 3Cover! krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

3Cover! hanteert een richtprijs van €1295 - €1749 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.