Ben jij een artiest, maak jij muziek en zoek je naar meer optredens? Dan kun je je gratis aanmelden bij Gigstarter. Gigstarter is een online platform met meer dan 5,000 artiesten met verschillende soorten muziek. De artiesten op Gigstarter hebben eigen muziek maar ook cover muziek. Het maakt dus niet uit in wat voor formatie of genre u muziek maakt. Gigstarter is er voor alle artiesten.

Schrijf je gratis in bij Gigstarter!

Het platform helpt artiesten te verbinden met boekers die muziek zoeken. Dit doet Gigstarter zonder er commissie voor te vragen. Gigstarter bemiddelt niet, maar faciliteert de totstandkoming van een boeking. De artiesten op Gigstarter ontvangen de gehele gage zelf. Waarom? De artiesten maken de muziek, wij niet.

Profielen van artiesten

Alle artiesten op Gigstarter hebben een live video van hun muziek op hun profiel aangevuld met drie verschillende nummers van hun muziek. Voor DJs zijn dit maar twee muziek nummers. Dit is zodat de boekers een goed beeld krijgen van de artiesten, hun muziek en hoe zij live zijn. Dit om een teleurgestelde boeker te voorkomen. Artiesten kunnen ook een Pro account aanschaffen, en daardoor generen ze meer muziek optredens.

Gigstarter evenement

PRO

Met een Pro account kunnen artiesten meerdere video’s van hun muziek uploaden op hun account. Iemand die niet Pro artiest is kan maar 1 muziek nummer uploaden op het account. Daardoor krijgen boekers een beter beeld van de artiesten en hun muziek. Naast het uploaden van meerdere video’s kunnen artiesten reageren op oproepen van boekers. De Pro artiesten worden geselecteerd op basis van hun muziek door de boeker.

Schrijf je als artiest in op Gigstarter!