Huur een artiest zonder boekingskosten via Gigstarter!

Organiseer je een evenement en wil je een daarvoor een (solo)artiest inhuren? Gigstarter biedt het grootste artiestenoverzicht van Nederland. Het huren van een band, singer-songwriter of DJ via Gigstarter is geheel kosteloos. Dit betekent dat je gegarandeerd de laagste prijs betaalt als je via Gigstarter een artiest inhuurt. Bekijk direct welke artiest je kan huren.

Inhuren van bekende artiest

Gigstarter is een platform waar alle artiesten zich kosteloos kunnen inschrijven. Er staan veel onbekende artiesten op Gigstarter, maar ook enkele landelijk en zelf internationaal bekende artiesten. De bekende artiesten van Gigstarter die je kan inhuren voor jouw feest strekken van Mevrouw Tamara, (De Beste Singer-Songwriter van Nederland) tot Saskia Laroo (top trompetist).

Artiesten inhuren voor alle gelegenheden

Omdat Gigstarter een vrij platform is, is het aanbod aan artiesten op Gigstarter zeer breed. Van techno DJs tot jazz musici, je vind het allemaal op Gigstarter. De prijzen strekken van zo'n honderd euro tot enkele duizenden euro's, dus we bieden voor ieder wat wils.

Zoek je een specifieke artiest?

Wil je een specifieke artiest inhuren en staat deze muzikant (nog) niet op Gigstarter. Neem contact met ons op en wij zullen de artiest voor je benaderen. Weet je niet precies wat je wilt en kan je persoonlijk muziekadvies gebruiken? Stuur ons dan een persoonlijk berichtje, dan zullen wij daar zo snel mogelijk op reageren.