De perfecte artiest voor jouw evenement boek je via Gigstarter

Wil je een (solo)artiest boeken voor jouw feest, evenement of jullie huwelijk? Gigstarter biedt het grootste artiestenoverzicht van Nederland. Boeken van een band, DJ of solist via Gigstarter is geheel kosteloos, wat betekent dat je gegarandeerd de laagste prijs betaalt als je een artiest boekt. Bekijk direct welke artiest je kan boeken.

Bekende artiest boeken

Gigstarter is een vrij platform waar alle artiesten zich kosteloos kunnen inschrijven. Enkele bekende artiesten hebben zich al ingeschreven. Enkele bekende artiesten van Gigstarter zijn Mevrouw Tamara van de Beste Singer-Songwriter van Nederland, de virtuose trompetiste Saskia Laroo.

Artiesten voor alle gelegenheden

Het aanbod aan artiesten bij Gigstarter is enorm breed. Van house DJs tot jazz zangeressen, je vind het allemaal in het artiestenbestand van Gigstarter. Ook alle prijsklassen zijn vertegenwoordigd. Zo zijn er artiesten die willen spelen voor slechts 100 euro, maar zijn er ook artiesten die voor enkele duizenden euro's optreden, maar dan wel zelf professioneel licht en geluid meenemen. Live muziek is op deze manier voor iedereen toegankelijk.