The Streets

  (8)
  • Band   /   Kerkdriel / we spelen door heel Nederland en op aanvraag daarbuiten!
  • #Rock #Indie Rock #Hard Rock
  • Klinkt als Metallica, Rammstein, Guns 'n Roses, The Police, Talking Heads, U2, Rage against the Machine, Faith no More, Bodycount
  • 17 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar The Streets

Check beschikbaarheid
The Streets, Rock, Indie Rock, Hard Rock band

The Streets spelen rock muziek van Metallica tot the Police. Eigenlijk van alles wat we zelf leuk vinden! Het varieert van classic rock van Black Sabbath of Deep Purple naar Metallica, Muse, U2, Editors. The Streets speelde in het voorprogramma van de Dijk, rockte diverse cafés en pubs in Nederland en toerden door Duitsland, Zwitserland en in 2015 door Engeland en Schotland! Maar het belangrijkste voor ons is het plezier in het muziek maken, optreden en samen op pad zijn.

Zeg maar waar, wanneer en wij komen knallen op jouw feest! We hebben voor de meeste optredens onze eigen geluidsapparatuur en een basis lichtinstallatie. Grotere locatie? Geen probleem, we hebben voldoende contacten om een volledige show neer te zetten.

----------------------------------

Jury Rapport: Clash of the cover bands 2016
Met volle overgave en ondersteund door een enthousiast publiek bracht 4-mans Rock coverband The Streets uit Kerkdriel een overtuigend optreden op zeer goed niveau. Ondanks de smalle bezetting werden nummers als o.a. Whole Lotta Love van Led Zeppelin, Enter Sandman van Metallica en Sweet 7 Army (mash up) van The White Stripes/Eurythmics dynamisch en zonder ‘gaten’ in de arrangementen neergezet. Met afsluiter Killing In The Name van Rage Against The Machine wist de band het publiek helemaal uit haar dak te spelen. Als vakjury-winnaar van deze voorronde staat The Streets in de finale van Regio Gelderland die op 17 april a.s. wordt gehouden in Groesbeek.

Jury Rapport Clash finale Oost NL
4-mans Rock coverband The Streets uit Kerkdriel wist een half uur show neer te zetten die het publiek en de vakjury van begin tot eind wist te pakken. Technisch sterke uitvoeringen van o.a. Another Brick In The Wall van Pink Floyd, Break Through van The Doors en Black van Pearl Jam werden gespeeld met optimale beleving en een sterke podiumperformance. De sterke interactie met het publiek bracht de band in de juiste flow en dat resulteerde in uiteindelijk een overtuigende overwinning bij de publieksstemmen. Als publiekswinnaar van deze finale staat The Streets dik verdiend bij de beste 18 bands van de Benelux die in twee BENELUX Semi-Finals mogen strijden om een plaats in de BENELUX Grand Finale in Poptempel PARADISO! Ook ontvangt de band een single met videoclip voor ‘The Clash Hitlijst’ die vanaf 15 april 2017 van start gaat en waarvan de wekelijkse top 5 gedurende 10 weken geplugged wordt bij alle landelijke en regionale radio-stations in Nederland en België.

Jury Rapport Oerrock Play Offs 2017
Enkele citaten uit het jury rapport van de Oerrock Play-Offs 2017
The Streets weten mij meteen te boeien en dat stopt eingelijk pas na het laatste nummer. Wat snel opvalt is het goede gitaargeluid, vrijwel perfect afgesteld bij elk nummer. Een goede mix qua nummers, contact met het publiek en gevoel voor show.
Wat een superband is dit! Volgens Gerard (Oerrock geluidstechnicus) meteen een goed afgestemd geluid! Hier zie en hoor je ook het grote voordeel van het in-ear spelen. En mooie uniforme kleding, setlijstje afgegeven aan de geluidsman… kortom professionele goede voorbereiding en set-up. Zo zien we het graag! Als je daarna ook nog eens met een goed repertoire superstrak speelt en zorgt voor de juiste interactie met het publiek, perfecte geluiden, dynamiek en een (zeldzaam) goede functionele ritmesectie
Hoe the Streets omgaat met het (zelf maken?) van backingtracks is bewonderingswaardig. Ze hebben als kleinste bezetting toch misschien wel de grootste muur van geluid, omdat ze goed hebben nagedacht welke lijnen er in de nummers missen, en hebben deze opgevangen door ze pre-recorded mee te laten lopen.

De volledige rapporten zijn te vinden op de websites van The Clash of The Coverbands en van Oerrock.

Muziek

Du Hast

Seven Nation Dreams

Sweet Child

Foto's

Reviews

Door op 12/06/2017

Optreden van de streets zeer goed, contact met de band was erg leuk. Alle afspraken nagekomen en de kwatiteit van de muziek, geluid en licht was echt perfect! Ik kan The Streets zeker aanraden, betaalbaar en zeer zeer goed!!!

Door op 11/06/2017

Het was net als voorgaande jaren een top optreden! Het is fijn hoe de band zich moeiteloos inpast in de sfeer en het programma van de dag. Ook mooi om te zien is dat ze echt plezier hebben in wat ze doen. Dikke pluim voor The Streets en veel succes en plezier in Paradiso mannen!!👍🏻👍🏻

Door op 21/05/2017

top band daardoor super leuke avond gehad met een zeer gezellige sfeer.

Contact

The Streets, Rock, Indie Rock, Hard Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marcel

Gigstarter over The Streets

The Streets is een band uit Kerkdriel / we spelen door heel Nederland en op aanvraag daarbuiten!. The Streets speelt muziek in de genres Hard Rock, Indie Rock & Rock. The Streets heeft sinds de inschrijving op 08/10/2015 in totaal 17 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Streets klinkt als: Metallica, Rammstein, Guns 'n Roses, The Police, Talking Heads, U2, Rage against the Machine, Faith no More, Bodycount. Het repertoire van The Streets bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The Streets krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

The Streets hanteert een richtprijs van €350 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.