The Streets @ Semi-Finals The Clash of The Coverbands

The Streets | 1 apr 2017 | Culemborg | 15,00 entree of 25,00 buscombi incl. retour Kerkdriel

Coverbands schitteren in 2nd BENELUX Semi-Final ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!' in Event Center Culemborg!

De 18 beste en populairste coverbands van de Benelux in de halve eindstrijd om ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2016/2017’, waaronder The STREETS.

Zaterdag 1 april a.s. staat Event Center Culemborg in het teken van de 2nd BENELUX Semi-Final van de grootste bandcompetitie van Nederland, België en Luxemburg: 'The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!' editie 2016/2017'. Negen van de 18 beste en populairste coverbands van de Benelux, de regionale winnaars, mogen nu hun sterk ontwikkelde talenten laten zien en horen op dit prachtige podium van Event Center Culemborg en strijden hier om een felbegeerde plaats de BENELUX Grand Finale in dé Poptempel van Nederland: PARADISO! Na diverse intensieve coaching sessies, door de organisatie verzorgd in de voorbereiding op deze Semi-Finals, zullen alle bands zichzelf weten te overstijgen en zorgen voor verrassende en dynamische live performances op het hoogste niveau. De 1st BENELUX Semi-Final is op zaterdag 4 maart a.s. ook in Event Center Culemborg.

Gegevens

Artiest
The Streets
Datum
01/04/2017
Tijd
18:30
Entreeprijs
15,00 entree of 25,00 buscombi incl. retour Kerkdriel
Website

Locatie

Semi-Finals The Clash of The Coverbands
Beesdseweg 1A, Culemborg
Culemborg

Exporteer naar agenda: