Gigstarter presenteert: Wereldmuziek & Nederpop

Nootmuskaat | 28 mei 2017 | Amsterdam Westpoort | Gratis

Gigstarter presenteert: Wereldmuziek & Nederpop

Deze editie van 'Gigstarter presenteert' zullen we ontdekken wat Nederpop en Wereldmuziek voor elkaar kunnen betekenen. DJ Continental Drift en Nootmuskaat zullen elkaar gedurende de middag afwisselen. Afhankelijk van het weer zal het in de Kerk of op het terras plaatsvinden.

Nootmuskaat is een Nederpop band die zich laat inspireren door wereldmuziek. Hun instrumentatie bestaat uit contrabas, Spaanse gitaar, en cajon. Elementen uit de flamenco, jazz en Zuid Amerikaanse muziek wisselen zich af met poprock geïnspireerde refreintjes. De teksten zijn absurdistisch, meerstemmig en voornamelijk in het Nederlands, al worden er zo nu en dan niet alleen klanken maar ook woorden uit onze Europese buurlanden opgezocht.

DJ Continental Drift gaat over het maken van een muzikale reis over alle continenten. Verwacht veel muziek uit Zuid Amerika en het Afrikaanse continent, dansbaarheid van de muziek staat bij Continental Drift centraal.

Neem hier een voorproefje van Nootmuskaat: http://www.gigstarter.nl/artiesten/nootmuskaat
Houd hier het evenement en eventuele aanvullingen in de gaten: http://ruigoord.nl/evenementen/gigstarter-3/

'Gigstarter presenteert' is kindvriendelijk, entree is vrij en er worden lekkere hapjes aangeboden. De volgende editie van 'Gigstarter presenteert' op Ruigoord zal zondag 24 september zijn. Ruigoord is vanaf Amsterdam makkelijk te bereiken met bus 82 vanuit Sloterdijk richting IJmuiden.

Gegevens

Artiest
Nootmuskaat
Datum
28/05/2017
Tijd
15:00 uur
Entreeprijs
Gratis
Website

Locatie

Ruigoord Kerk
Ruigoord 76
Amsterdam Westpoort

Exporteer naar agenda: