Nootmuskaat

  (9)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Folk #Nederpop #Akoestisch
  • Klinkt als Buena Vista Social Club, Doe Maar, Kings of Convenience
  • 23 geverifieerde boekingen

Indicatie €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Nootmuskaat

Check beschikbaarheid
Nootmuskaat, Folk, Nederpop, Akoestisch band

Nederlandstalig Pop-Rock trio met een beetje bite. Cajon, spaanse gitaar en contrabas, gewoon omdat het kan. Speciaal voor u, deze zomer in compleet akoestische opstelling.

Luister nu naar ons nieuwe album "Lekker op mijn plaat" via Spotify en bekijk de videoclip van Zomers Meisje op Youtube.

Tot Noot!

Muziek

Dakterras (Live @kis)

Een Zeeman zingt door (Live...

Bobbie uit Amsterdam (Live ...

Reviews

Door op 23/04/2017

Nootmuskaat is een heerlijke band met aanstekelijke nummers en leuke gasten. Spelen eigen muziek in een hele eigen stijl die op een podium of intieme setting beiden tot z'n recht komt.
Bij ons speelden ze als voorprogramma om iedereen beetje warm te krijgen en dat lukte prima. Het publiek was super enthousiast na afloop. Contact, opbouw, optreden en afbouw was professioneel.
Deze jongens gaan met hun nieuwe album een mooie tijd tegemoet, zeker een aanrader!

Door op 14/04/2017

Last minute kwamen deze heren optreden in ons restaurant omdat een anderen artiest ziek was geworden... Super leuke avond met een fantastische optreden! Nog maals Bedankt jongens het was in 1 woord TOP

Door op 10/04/2017

Het contact was vooraf en tijdens de dag erg goed met Nootmuskaat. Een onwijs leuke groep jongens bij elkaar met een heel leuk en blij repertoire. Nootmuskaat speelde bij ons buiten op het terras met heerlijk weer en het klopte helemaal.

Contact

Nootmuskaat, Folk, Nederpop, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Gigstarter over Nootmuskaat

Nootmuskaat is een band uit Amsterdam. Nootmuskaat speelt muziek in de genres Akoestisch, Folk & Nederpop. Nootmuskaat heeft sinds de inschrijving op 24/04/2014 in totaal 23 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Nootmuskaat klinkt als: Buena Vista Social Club, Doe Maar, Kings of Convenience. Het repertoire van Nootmuskaat bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Nootmuskaat krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Nootmuskaat hanteert een richtprijs van €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.