Internationale Gigstarter artiesten uitgelicht

Door Het Gigstarter Team op 18-09-2018

Gigstarter staat vol met talentvolle artiesten die in binnen en buitenland optreden. We selecteren per land waar we actief zijn een paar van deze internationaal georiënteerde acts die ook graag op jouw evenement komen spelen!

Nederland

Zoals ‘Jan van Oort’ zelf zegt: ‘ik heb de perfecte sound voor ieder evenement’. Deze ervaren saxofoon speler is heel flexibel en kan in verschillende settings spelen, met of zonder DJ. Hij staat open voor alle ideeën van de organisator en speelt daar met gemak op in.
Ons aanbod van internationaal georienteerde acts is breed in Nederland met DJs zoals Berkay Akdeniz, Mobiele DJ Play-mobiel, BatuCada 43, Black & Yellow, Joe Bailar. Reggae bands als Tjerk Schoonheim & friends, One Nation Reggae Band, Friction & The Roots Drivers voor zomerse klanken en singer-songwriter Tenui, Violist Lonne Pondman, Solo artiest Steve Christopher en Lwela Kasulwe.



Saxofonist Jan van Oort

België

Ænima’ brengt Tool maar dan ook alleen Tool. Deze coverband is soms ingetogen en fragiel, dan weer bruut en hard. De Visuals en projecties tillen het geheel naar het niveau dat je bij een wereldband als TOOL verwacht. Naast deze coverband heeft België nog veel meer te bieden zoals ‘Duo Pilartz Gielen’, ‘DJ Cedric E.’, Victor M en ‘Sitse & Alightments’.



Ænima tijdens een optreden in België

Italië

De Italiaanse akoestische band Le Roi Manouche’ wordt gekenmerkt door de barstende energie van de twee Manouche gitaren. De band is geboren in 2015 en heeft een overvloed aan ritme in het repertoire. In Italië zijn er nog veel meer artiesten die live muziek vol ritme naar jouw evenement kunnen brengen zoals de DJs ‘Sterpa’, ‘Simone Morra’, ‘Fabdance’ en bands als ‘The Triad’, ‘Capoferri Baroni Duo’ en ‘Quintetto Esposto’.



Le Roi Manouche - After You 'Ve Gone

Duitsland

Van een akoestische band naar Funk en Soul met een superstem; Isaac Roosevelt. Een Amerikaan die in Duitsland woont. Iedereen die Isaac Roosevelt heeft meegemaakt voelt zijn verlangen om te entertainen. Isaac Roosevelt is groove, soul en passie. In Duitsland is er niet alleen Soul te vinden maar ook echte jazz door ‘Federkeil Music’ en rock/folk door Gigstarter artiest ‘Kurzmal’.



Isaac Roosevelt - A Real Mother For You

Engeland

Vincent O’Brien’ is geboren in Dublin en woont momenteel in Manchester. Hij is een singer- songwriter die regelmatig in Engeland en Europa speelt. In zijn shows speelt hij originele nummers samen met Classic Americana, Folk en Akoestische blues. Hij heeft al twee albums gemaakt en de derde laat niet lang meer op zich wachten. Naast Vincent O’Brien is bijvoorbeeld ook DJ ‘Por Favore’ te vinden op Gigstarter.



Vincent O'Brien - Contemplating Suicide

Spanje

Meegedaan met het Eurovisiesongfestival en geëindigd op de vierde plaats. Met een Repertoire van klassieke swing klinkt Gigstarter Artiest ‘Sancho&Swing als een mix van Michael Bublé, Frank Sinatra en Nat King Cole. Sancho & swing, geweldige traditionele liedjes die zich dit keer kleding in jazz, swing en andere ritmes. Andere artiesten die het ook goed doen in Spanje; ‘German dj’, ‘Besos Robados’ en ‘Lobo el Animal & Daddy Dwarf’.



David Sancho & Swing live

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: internationale artiesten, gigstarter, pro+