Jan van Oort Saxofonist ook met DJ

  (12)
  • Soloartiest   /   Overloon
  • #Allround #Pop #Jazz
  • Klinkt als De perfecte sax sound Dance Lounge Pop Jazz
  • 12 geverifieerde boekingen

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Jan van Oort Saxofonist ook met DJ

Check beschikbaarheid
Jan van Oort Saxofonist ook met DJ, Allround, Pop, Jazz soloartist

Jan van Oort is een ervaren saxofonist die de perfecte sound heeft voor ieder evenement. De LiveVideo's in zijn profiel laten perfect zien wat hij doet. Hij maakt contact met de gasten. Jan van Oort is te boeken voor verjaardagen, huwelijken, recepties en kan worden geboekt met trio (pianist en drummer) of DJ.

Loyaliteit en betrouwbaarheid zijn voor mij belangrijk. Ik speel lounge, pop, (deep)house, jazz, top40 voor (vlotte) borrelmuziek (1e video) of echt achtergrond (2e video) En danceparty's doen we ook! (3e video) Klik voor de video's onder. Naast mijn jaarlijkse tour door Curaçao (Wet&Wild, Bluebay, MOOD, Cabana) speel ik veel in Nederland en Europa (danceparty's, prive/bedrijfsfeesten). Ook is er de mogelijkheid om een DJ of extra muzikant te boeken. Als saxofonist sta ik op de CD van de toetsenist van de wereldberoemde band 'the Who' en maakte ik mijn eigen CD met mijn band welke oa met TOTO en Snowy White speelde.

Mijn repertoire is heel breed. Van oude jazz tot en met de nieuwste dancemuziek: Candy Dulfer, Throttle, Belt& Wezol, Oliver Heldens, Earth Wind and Fire, Ed Sheeran, Sarah Vaughan, Michael Jackson, Whitney Houston, Ben Webster, Billy Joel, Stevie Wonder...etc etc.

U kunt gerust vragen stellen...

Muziek

Jan and Anto Deephouse and Sax

The Ladies & Rihanna

Me & Ben Tankard Chill Out ...

Reviews

Door op 18/05/2019

Jan is echt een topper! Speelde zeer gevarieerd en maakt echt je event tot iets extra’s! Heldere afspraken en fijne communicatie!

Jan is een aardige gast en kan je er prima bij hebben op je feestje!

Tnx Jan

Door op 17/03/2019

Jan heeft de 60 jarige borrel van mijn man opgeluisterd. Was heel erg leuk en alle feestgangers en wijzelf waren heel enthousiast. Afspraken met Jan zijn goed nagekomen!

Door op 15/03/2019

Het contact met de artiest verliep erg goed. Meneer Van Oort was ruim op tijd aangekomen en er waren geen moeilijkheden voorafgaand aan het optreden. Dan nog te beginnen over de muziek, fantastisch! Ontzettend goede performance en heerlijke klanken, voor zowel tijdens het eten als bij het feest met een DJ. Al met al, super tevreden en ik hoop nog veel vaker samen te werken met meneer Van Oort.

Contact

Jan van Oort Saxofonist ook met DJ, Allround, Pop, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jan van Oort Saxofonist ook met DJ

Jan van Oort Saxofonist ook met DJ is een solo-artiest uit Overloon. Jan van Oort Saxofonist ook met DJ maakt vooral muziek in de genres Allround, Pop & Jazz. Jan van Oort Saxofonist ook met DJ heeft sinds de inschrijving op 21/07/2017 in totaal 12 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jan van Oort Saxofonist ook met DJ klinkt als: De perfecte sax sound Dance Lounge Pop Jazz . Het repertoire van Jan van Oort Saxofonist ook met DJ bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Jan van Oort Saxofonist ook met DJ krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 12 reviews.

Jan van Oort Saxofonist ook met DJ hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.