Ziggy Stardust Experience

  (14)
  • Band   /   Den Haag (speelt in heel Europa)
  • #Nederpop #Coverband #Pop
  • Klinkt als Bowie, Stones, Earring, Chic, Coldplay, Brood, wild cherry, chic, zz top, ac dc, Stray cats, ccr, Queen, Normaal, Status Quo, Metallica, bryan Ferry, Amy mc Donald, Wild Cherry, Nile Rodgers, Beyonce, REM, Monkees, Jazz politie, romantics
  • 16 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Ziggy Stardust Experience

Check beschikbaarheid
Ziggy Stardust Experience, Nederpop, Coverband, Pop band

In de lange tijd dat Ziggy Stardust Experience bestaat hebben zij al rond de 1000 keer live opgetreden op allerlei feesten en evenementen. Dat hoor je en dat zie je tijdens een optreden. Deze coverband weet als geen ander hoe belangrijk het is om gedurende een optreden te veranderen van een Coverband in een Feestband. Voor Ziggy Stardust Experience is 1 ding zeker, bij elk feest moet het dak eraf!
Repertoire is zeer wisselend. Hoe leuk kan het zijn om tijdens de twee nummers van ZZ Top de bassiste met baard op zien te komen. Voor Bowie fans is het mogelijk om een setje Bowie songs te spelen en dan ook te klinken als Bowie. Overschakeling van Rock naar funk of Rock&Roll of een Nederlandstalig nummer is voor deze fantastische band geen enkel probleem. Speciaal is ook een set met nummers van helaas te vroeg overleden artiesten. Denk daarbij aan Queen (Freddy), Herman Brood, George Michael, Prince, Leonard Cohen, David Bowie, The Scene, Chuck Berry enz. enz...

De werkwijze van Ziggy Stardust Experience is uniek. Zij hebben altijd opgetreden als driemans formatie en wisten daarmee een heel erg mooi geluid te produceren? Sinds korte tijd is de klassiek geschoolde pianist Roy in de band gekomen. Toetsenisten zijn er volop maar er zijn weinig toetsenisten die echt spelen met een heerlijke Swing in hun spel.
Dat is de reden waarom zij tegenwoordig als vier mans band optreden.
De werkwijze van deze band is uniek. U kunt de band boeken in elke vorm die voor u goed uitkomt. Komt uw budget niet goed uit dan boekt u de band gewoon in een kleinere samenstelling bijvoorbeeld als 1, 2 of 3 mans band compleet met DJ.

Wilt u dit live meemaken? Kom geheel vrijblijvend langs in Den Haag op een doordeweekse dag. Iedere woensdag bent u van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken en de koffie staat klaar.
Het meest gehoorde commentaar wat deze band te horen krijgt als zij ergens gespeeld hebben is " waarom zou je zo'n dure en onhandige grote band boeken als je zo'n fantastische kleine band kan krijgen voor een beter budget"? Mocht u meerdere bands willen bezoeken dan is het een aanrader om bij deze band te beginnen. Het klinkt misschien een beetje vreemd maar het is nog nooit voorgekomen dat een klant na een bezoek aan Ziggy bij een andere band is gaan kijken om te vergelijken.

Hoe zit het met het geluid? Bij deze band zult u niet gauw last krijgen van een te hard of bombastisch geluid.
De meeste coverbands klinken veel te hard en de sound van de onderlinge instrumenten zijn bijna niet meer van elkaar te onderscheiden. Dit zult u bij Ziggy Stardust Experience niet tegenkomen. Het geluid is fantastisch en de omgang met het publiek is een verademing.
Deze band heeft de mooiste maar vooral ook kleinste installatie die er momenteel te krijgen is en een bekende eigenschap van deze installatie is dat het overal in de zaal even mooi klinkt. Het is dus niet zo dat je achterin de zaal alleen nog maar bas hoort zoals bij andere bands wel vaak het geval is.
De film fragmenten die u bij deze band ziet zijn levensecht, het zijn geen films waarbij later professionele geluid opnames zijn toegevoegd zoals de meeste bands dat doen. Hierdoor is het geluid soms wat minder mooi omdat een telefoon niet echt geschikt is om hogere geluid volumes te filmen.

Muziek

Ziggy Stardust Experience

Losing my religion

Brown Sugar

Reviews

Door op 07/08/2017

Wij hebben Ziggy Startdust Experience gevraagd om op onze bruiloft te spelen. Het is werkelijk een knalfeest geworden. De dansvloer heeft de hele avond vol gestaan. De band had er duidelijk zin in deze avond. We hebben veel complimenten ontvangen over de keuze van de band. Ze hebben een repertoire dat aanslaat bij alle leeftijden en maken makkelijk contact met het publiek. Het zijn allemaal erg gezellige mensen en het is makkelijk om afspraken met ze te maken. Ook de ceremoniemeesters hebben aangegeven dat het contact erg soepel is verlopen en dat de band heeft meegedacht met het stukje dat de familie heeft opgevoerd. We hebben een hele fijne samenwerking ervaren met een geweldig feest als resultaat! Ziggy Stardust Experience bedankt voor deze onvergetelijke avond!

Door op 07/07/2017

contact met de band verliep heel soepel, zowel voor/tijdens/na optreden. Afspraken goed nagekomen. Leuke band die zich aan de gasten aanpast en de sfeer er goed in weet te brengen. Mede dankzij hun hebben wij een top tuin/tent feest gehad!!!

Door op 25/06/2017

Een zeer goede alround band speelt goed op het publiek in was topper bedankt

Contact

Ziggy Stardust Experience, Nederpop, Coverband, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Gigstarter over Ziggy Stardust Experience

Ziggy Stardust Experience is een band uit Den Haag (speelt in heel Europa). Ziggy Stardust Experience speelt muziek in de genres Nederpop, Coverband & Pop. Ziggy Stardust Experience heeft sinds de inschrijving op 01/10/2016 in totaal 16 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ziggy Stardust Experience klinkt als: Bowie, Stones, Earring, Chic, Coldplay, Brood, wild cherry, chic, zz top, ac dc, Stray cats, ccr, Queen, Normaal, Status Quo, Metallica, bryan Ferry, Amy mc Donald, Wild Cherry, Nile Rodgers, Beyonce, REM, Monkees, Jazz politie, romantics. Het repertoire van Ziggy Stardust Experience bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Ziggy Stardust Experience krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 14 reviews.

Ziggy Stardust Experience hanteert een richtprijs van €400 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.