All round band Ziggy Stardust Experience

  (8)
  • Band   /   Den Haag
  • #Nederpop #Coverband #Pop
  • Klinkt als Bowie, stones, Golden earring, U2, Coldplay, Brood, wild cherry, chic, zz top, ac dc, Stray cats, ccr, Queen, Normaal, Status Quo, Metallica, bryan Ferry, Amy mc Donald, Wild Cherry, Nile Rodgers, Beyonce, REM, Monkees, Jazz politie, romantics
  • 13 geverifieerde boekingen

Indicatie €550 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar All round band Ziggy Stardust Experience

Check beschikbaarheid
All round band Ziggy Stardust Experience, Nederpop, Coverband, Pop band

In de lange tijd dat Ziggy Stardust Experience bestaat hebben zij al rond de 1000 keer live opgetreden op allerlei feesten en evenementen. Dat hoor je en dat zie je tijdens een optreden. Deze coverband weet als geen ander hoe belangrijk het is om gedurende een optreden te veranderen van een Coverband in een Feestband. Voor Ziggy Stardust Experience is 1 ding zeker, bij elk feest moet het dak eraf!
Repertoire is zeer wisselend. Hoe leuk kan het zijn om tijdens de twee nummers van ZZ Top de bassiste met baard op zien te komen. Voor Bowie fans is het mogelijk om een setje Bowie songs te spelen en dan ook te klinken als Bowie. Overschakeling van Rock naar funk of Rock&Roll of zelfs een enkel Nederlandstalig nummer is voor deze fantastische band geen enkel probleem. Speciaal is ook een set met nummers van helaas te vroeg overleden artiesten. Denk daarbij aan Queen (Freddy), Herman Brood, George Michael, Prince, Leonard Cohen, David Bowie, The Scene, Chuck Berry enz. enz...

De werkwijze van Ziggy Stardust Experience is uniek. Zij hebben niet meer dan drie personen nodig maar klinken alsof er soms 5 of 6 bandleden staan. Denkt u dat 3 bandleden te weinig zijn om een mooi geluid te produceren? In dat geval kunt u de toetsenist Roy erbij boeken. Roy is een klassiek geschoolde pianist die weet hoe hij de toetsen moet bespelen. Toetsenisten zijn er volop maar er zijn weinig toetsenisten te vinden die echt spelen met een heerlijke Swing in hun spel.
De werkwijze van deze band is uniek. U kunt de band boeken in elke vorm die voor u goed uitkomt. Komt uw budget niet goed uit, dan boekt u gewoon een bandlid minder erbij.

Wilt u dit live meemaken? Kom geheel vrijblijvend langs in Den Haag op een doordeweekse dag. Iedere woensdag bent u van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken en de koffie staat klaar.
Het meest gehoorde commentaar wat deze band te horen krijgt als zij ergens gespeeld hebben is " waarom zou je zo'n dure en onhandige grote band boeken als je zo'n fantastische kleine band kan krijgen voor minder geld en bovendien minder rompslomp eromheen"? Mocht u meerdere bands willen bezoeken dan is het een aanrader om bij deze band te beginnen. Het klinkt misschien een beetje overdreven maar het is nog nooit voorgekomen dat een klant na een bezoek aan Ziggy bij een andere band is gaan kijken om te vergelijken.

Hoe zit het met het geluid? Bij deze band zult u niet gauw last krijgen van een te hard of bombastisch geluid.
De meeste coverbands klinken veel te hard en de sound van de onderlinge instrumenten zijn bijna niet meer van elkaar te onderscheiden. Dit zult u bij Ziggy Stardust Experience niet tegenkomen. Het geluid is fantastisch en de omgang met het publiek is een verademing.

Wilt u ons tijdens openbare optredens komen bekijken dit voorjaar? Op 23 juni staan we op Parkpop downtown, op 24 juni op Sail in Den Helder bij het Ankertje en op 22 juli in de Paap te Den Haag.

Muziek

Ziggy Stardust Experience

Losing my religion

Brown Sugar

Foto's

Reviews

Door op 11/04/2017

Het was een gezellige avond met Ziggy Stardust zelf ook nog mee gezongen met de band de avond was zeer geslaagd echt een aanrader deze band die kan je zeker boeken voor een feest.

gr. René

Door op 14/03/2017

Heel erg blij met deze band! Wij nodigden ze uit voor het feest van mijn ouders (65 jaar en met pensioen). De band heeft zich heel flexibel opgesteld, want het programma veranderde ieder uur. Ze kregen alle aanwezigen zonder moeite aan het dansen en wij kregen de hele avond + dagen na afloop nog complimenten binnen over de band. We hebben in overleg een setlist samen mogen stellen. De nummers werden goed uitgevoerd en het zijn fijne mensen om erbij te hebben.

Door op 16/02/2017

Deze band is een verademing om afspraken mee te maken. Ik had eigenlijk een andere band gekozen maar vanwege gezeur van te voren over allerlei zaken ben ik gaan zoeken naar een andere band. Wat een mazzel dat ik dat gedaan heb. Ze waren keurig netjes op tijd en waren erg professioneel wat betreft voorbereidingen.
Werkelijk iedereen was enthousiast over deze band. De zanger heeft het eerste deel solo opgetreden en daarna nog twee sets met de band die super gaaf waren. De set met muziek van overleden artiesten sloeg ook enorm aan omdat het zo leuk gebracht werd. Ik blijf het bijzonder vinden dat een band met zo weinig bandleden zo groots kan klinken.
Ik kan deze band echt met een gerust hart aan iedereen aanbevelen. Iedereen mag contact met mij opnemen als men meer wil weten.

Contact

All round band Ziggy Stardust Experience, Nederpop, Coverband, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Gigstarter over All round band Ziggy Stardust Experience

All round band Ziggy Stardust Experience is een band uit Den Haag. All round band Ziggy Stardust Experience speelt muziek in de genres Nederpop, Coverband & Pop. All round band Ziggy Stardust Experience heeft sinds de inschrijving op 01/10/2016 in totaal 13 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van All round band Ziggy Stardust Experience wordt beïnvloed door bekende namen als Bowie, stones, Golden earring, U2, Coldplay, Brood, wild cherry, chic, zz top, ac dc, Stray cats, ccr, Queen, Normaal, Status Quo, Metallica, bryan Ferry, Amy mc Donald, Wild Cherry, Nile Rodgers, Beyonce, REM, Monkees, Jazz politie, romantics. Deze invloeden zijn terug te horen in de live optredens en muziek. Het repertoire van All round band Ziggy Stardust Experience bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: All round band Ziggy Stardust Experience krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

All round band Ziggy Stardust Experience hanteert een richtprijs van €550 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.