Solo artiest Robert Harms

  (14)
  • Soloartiest   /   Den Haag
  • #Pop #Entertainment #Nederpop
  • Klinkt als Bowie, Nederpop, Stevie Wonder, Stones, U2, Earring, Prince, Cohen, Diamond, ZZTop, Ed Sheeran, Herman Brood, Trammps, Wild Cherry, funk, disco, rock,
  • 15 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar Solo artiest Robert Harms

Check beschikbaarheid
Solo artiest Robert Harms, Pop, Entertainment, Nederpop soloartist

Robert Harms is een ervaren muzikant die elk feest omtovert in een dak eraf feest.
Dit is werkelijke 1 van de beste (one man) bands of solo acts die er te vinden is.
Zeer geschikt voor bruiloften, verjaardagen en verder alle andere feesten waar live muziek gewenst is. Eventueel kan een live optreden ook afgewisseld worden met DJ sets of een set..
Het repertoire bestaat uit bekende moderne en oudere nummers.
Het repertoire heeft een hoog feest gehalte. Robert speelt "gewoon" liedjes die iedereen herkent en kan meezingen en het klinkt vreselijk goed.
Dit is geen zanger die met een akoestische gitaar rustig op de achtergrond staat te zingen maar een echte band!

De muziekwereld is in een rap tempo aan het veranderen. Vroeger had je een hele band nodig maar dat is tegenwoordig niet meer nodig. Waarom zou u een complete band boeken die veel ruimte in beslag neemt, minder strak klinkt en bovendien duurder is als u een soloartiest kan nemen die beter klinkt als een complete band?

Muziekstijl kan het best beschrevenworden als Rock, Disco, Dance, Rock & Roll top 100, Pop en Nederlands. Leuke medleys o.a. van Nile Rodgers (Le Freak, Lets Dance), Red Hot Chilli Peppers enz..
Disco: o.a. Disco Inferno, I wish, Plat That funky Music, Why did you do that thing to me enz...
Rock: o.a. AC DC, Guns Roses, U2, Stones, Earring, Survivor, ZZ Top enz..
Rock & Roll: o.a. Stray cats, Chuck Berry, Bryan Ferry, Status Quo, enz..
Modern: o.a. Bruno Mars, Ed Sheeran, Beyonce, Alvaro Soler enz..
Nederlands: o.a. Doe maar, De Dijk, The Lau enz..
Ballads: o.a. Hallelujah, Purple Rain, Let her go, Perfect, Halo enz..

Hoe gaat het solo optreden in zijn werk?
Robert begeleidt zichzelf op gitaar in combinatie met zijn zelf ingespeelde studio tracks die via een looper bediend worden.
Een optreden met deze tracks klinkt zelfs beter nog dan een complete band en het voordeel is dat ieder geluidsvolume mogelijk is. Omdat hij de tracks zelf inspeelt is er geen tweede artiest die hetzelfde klinkt.

De geluidsinstallatie die Robert gebruikt is zeer compact maar o zo krachtig. Het optreden zal nooit te hard zijn maar wel erg mooi. De meest gehoorde reactie uit het publiek is dat het toch wel heel bijzonder is dat je tegenwoordig slechts 1 persoon nodig hebt om een complete band neer te zetten. Een ander groot voordeel is ook de tijd die nodig is om op te stellen. Dat neemt nooit langer dan een half uur in beslag. Een soundcheck? Niet nodig, vooral bij huwelijksfeesten kan dat storend zijn.

Nieuw is de speciale show met songs van overleden artiesten, denk daarbij aan Bowie, Herman Brood, Prince, George Michael, Michael Jackson, leonard Cohen, ACDC, Chuck Berry enzovoort. Dit is erg geschikt voor kleine theaters. Met behulp van een beamershow wordt dan een reis door de tijd belevenis neergezet en wordt van jong naar oud alle invloedrijke muziek gespeeld van overleden artiesten. Kortom, van Louis Armstrong tot Avicii en alles er tussen in, alles passeert de revue.

Wilt u Robert in combinatie met de beste vrouwelijke DJ van Nederland boeken? Ook dat is mogelijk, hij komt dan samen met
Melissa Sneekes die ooit als Miss Nederland en het meisje uit de clip Are you with me van The lost Frequencies furore maakte. Melissa zou zelfs nog een enkel nummer mee kunnen zingen.

Robert samen met een vrouwelijke bassist boeken in combinatie met Melissa Sneekes behoort ook tot de mogelijkheden en blijkt erg succesvol te zijn. De kosten vallen heel erg mee.

Wilt u een Beamer om uw diashow te tonen? Alles is mogelijk.

Muziek

China Girl

Liefdesliedjes

Purple rain

Reviews

Door op 05/11/2018

Het optreden was fantastisch! Verwacht van Robert geen hoempapa-muziek, maar muziek dat toegankelijk is van jong tot oud. Robert heeft samen met een bassiste zo'n 3-3.5 uur lang voor een geweldige sfeer gezorgd bij ons op het sportpark.

Door op 16/10/2018

Robert speelde op onze camping tijdens het oktoberfeest op 14 oktober. Verbluffend hoe goed deze man in zijn eentje klonk. Bovendien is hij een erg prettige en betrouwbare man om afspraken mee te maken en hij weet bij iedereen de gevoelige snaar te raken. Voor ons was dit de beste act die we tot nu toe gehad hebben. Werkelijk iedereen zowel jong als oud ging los. Volgend jaar same time same place is alweer geboekt.

Door op 10/10/2018

We hadden Robert gevraagd om na de wedstrijd nog een gezellige derde helft te verzorgen en wat een feest is dat geworden zeg. Het dak is er volledig vanaf gegaan. De kwaliteit is onverslaanbaar maar ook de manier waarop hij met de mensen omgaat is een verademing.
Wij gaan Robert zeker weer vragen om een optreden te verzorgen bij ons.

Contact

Solo artiest Robert Harms, Pop, Entertainment, Nederpop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Solo artiest Robert Harms

Solo artiest Robert Harms is een solo-artiest uit Den Haag. Solo artiest Robert Harms maakt vooral muziek in de genres Pop, Entertainment & Nederpop. Solo artiest Robert Harms heeft sinds de inschrijving op 28/06/2017 in totaal 15 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Solo artiest Robert Harms klinkt als: Bowie, Nederpop, Stevie Wonder, Stones, U2, Earring, Prince, Cohen, Diamond, ZZTop, Ed Sheeran, Herman Brood, Trammps, Wild Cherry, funk, disco, rock, . Het repertoire van Solo artiest Robert Harms bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Solo artiest Robert Harms krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 14 reviews.

Solo artiest Robert Harms hanteert een richtprijs van €350 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.