Solo artiest Robert Harms

  (11)
  • Soloartiest   /   Den Haag
  • #Pop #Entertainment #Nederpop
  • Klinkt als Bowie, Nederpop, Stevie Wonder, Stones, U2, Earring, Prince, Cohen, Diamond, ZZTop, Ed Sheeran, Herman Brood, Trammps, Wild Cherry, funk, disco, rock,
  • 11 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar Solo artiest Robert Harms

Check beschikbaarheid
Solo artiest Robert Harms, Pop, Entertainment, Nederpop soloartist

Zanger/Gitarist Robert Harms is een ervaren muzikant die al in elke Nederlandse gelegenheid heeft opgetreden.
Zeer geschikt voor bruiloften, verjaardagen en verder alle andere feesten waar live muziek gewenst is. Eventueel kan een live optreden ook afgewisseld worden met DJ sets.
Het repertoire bestaat uit bekende moderne en oudere nummers.
Het repertoire heeft een hoog feest gehalte. Robert speelt "gewoon" liedjes die iedereen herkent en kan meezingen en het klinkt vreselijk goed. Robert behoort zonder meer bij de allerbeste live soloartiesten.

De muziekwereld is in een rap tempo aan het veranderen. Vroeger had je een hele band nodig maar dat is tegenwoordig niet meer (nodig) noodzakelijk.
Hoe gaat het solo optreden in zijn werk?
Robert begeleidt zichzelf op gitaar in combinatie met zijn zelf ingespeelde studio tracks die via een looper bediend worden..
Een optreden met deze studiotracks klinkt zelfs beter nog dan een complete band en het voordeel is dat ieder geluidsvolume mogelijk is. De geluidsinstallatie die hij gebruikt is zeer compact maar o zo krachtig. Het optreden zal nooit te hard zijn maar wel erg mooi. De meest gehoorde reactie uit het publiek is dat het toch wel heel bijzonder is dat je tegenwoordig slechts 1 persoon nodig hebt om een complete band neer te zetten. .

Heeft u ook een professionele DJ set nodig? Geen probleem, Robert neemt die dan mee en bedient hem zelf. Een Beamer om uw diashow te tonen? Alles is mogelijk.
Nieuw is de speciale set met songs van overleden artiesten, denk daarbij aan Bowie, Herman Brood, Prince, George Michael, Michael Jackson, leonard Cohen, ACDC, Trammps enzovoort.
Wilt u Robert in combinatie met de beste vrouwelijke DJ van Nederland boeken? Ook dat is mogelijk, hij komt dan samen met Melissa Sneekes die ooit als Miss Nederland en het meisje uit de clip Are you with me van The lost Frequencies furore maakte. Melissa zou zelfs nog een enkel nummer mee kunnen zingen.
Robert samen met een vrouwelijke bassist boeken in combinatie met Melissa Sneekes behoort ook tot de mogelijkheden en blijkt erg succesvol te zijn. De kosten vallen eigenlijk heel erg mee.

Muziek

China Girl

Liefdesliedjes

Purple rain

Reviews

Door op 28/08/2018

Robert werd gevraagd een feestje voor mijn 50ste verjaardag muzikaal te begeleiden. Dit is uitstekend gelukt. Het repertoire was helemaal in lijn met de voorkeur van de gasten. Bovendien nog eens knap gebracht door nette mix van begeleiding, gitaar en zang. Het publiek was uitzinnig en onder de indruk van zijn performance. Robert heeft ook nog een warme en een aangename persoonlijkheid met veel inlevingsvermogen in het feestgebeuren. Heerlijke performer, top kerel! (En we zijn al wat gewoon in België). Bedankt en hopelijk tot ziens. Groetjes, Geert

Door op 23/07/2018

Echt een geweldig optreden. Goeie sfeer met heerlijke nummers!!!ik ga jullie binnenkort weer boeken toppers! Super bedankt

Door op 17/07/2018

Een geweldige artiest. Kwam alle afspraken meer dan na. Verbluffend dat 1 persoon kan klinken als een goede band. Zeer zeker een aanrader voor eigenlijk elk evenement.

Contact

Solo artiest Robert Harms, Pop, Entertainment, Nederpop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Solo artiest Robert Harms

Solo artiest Robert Harms is een solo-artiest uit Den Haag. Solo artiest Robert Harms maakt vooral muziek in de genres Pop, Entertainment & Nederpop. Solo artiest Robert Harms heeft sinds de inschrijving op 28/06/2017 in totaal 11 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Solo artiest Robert Harms klinkt als: Bowie, Nederpop, Stevie Wonder, Stones, U2, Earring, Prince, Cohen, Diamond, ZZTop, Ed Sheeran, Herman Brood, Trammps, Wild Cherry, funk, disco, rock, . Het repertoire van Solo artiest Robert Harms bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Solo artiest Robert Harms krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 11 reviews.

Solo artiest Robert Harms hanteert een richtprijs van €350 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.