GUITAR ROAD SHOW XL Het guitar festival van Nederland. Evenement is Afgelast! binnenkort volgt nieuwe datum & plaats.

Lizzy V & Band | 18 sep 2016 | Aalsmeer | Bax kortingscode BAXGRS10 op http://ticketpoint.nl/nl/evenement/299/guitar-roadshow-xl.html

Op zondag 18 september vindt de Guitar Roadshow XL plaats in Studio’s Aalsmeer. Dit is het gitaarfestival van Nederland, waar muziek- en gitaarfanaten kunnen genieten van een beurs, concerten en meet & greet sessies.

Op de beursvloer presenteren diverse topmerken hun elektrische-, bas- en akoestische gitaren en alle denkbare apparatuur en accessoires. In de venues vinden optredens plaats met een variatie aan stijlen; van funky jazz sounds, intiem akoestisch tot keihard scheuren op de elektrische gitaar. Op het programma staan optredens van o.a. Lizzy V & Band, Jan Akkerman, Luminize, Ruben Hoeke, Tim Akkerman, Peter Krako, Rubia Morena. De helden van het podium ontmoeten kan tijdens de meet & greet sessies.

T/m 31 juli 2016 hebben we een speciale Early Bird Actie waarbij u een korting ontvangt van maar liefst 25% t.o.v. de kassa-prijs. (maar zie ook de bax kortingscode)

Gegevens

Artiest
Lizzy V & Band
Datum
18/09/2016
Tijd
10.00 uur
Entreeprijs
Bax kortingscode BAXGRS10 op http://ticketpoint.nl/nl/evenement/299/guitar-roadshow-xl.html
Website

Locatie

Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15, 1431 BA Aalsmeer
Aalsmeer

Exporteer naar agenda: