Philip Stobbelaar Music / DJ Live Music

  (8)
  • DJ   /   Kapelle
  • #Entertainment #Dance #Nederpop
  • Klinkt als Allround live-muziek en DJ: 80's, 90's, pop, Nederlandstalig, skihut, ballads.
  • 9 geverifieerde boekingen

Indicatie €475 - €675

Stuur een persoonlijk bericht naar Philip Stobbelaar Music / DJ Live Music

Check beschikbaarheid
Philip Stobbelaar Music / DJ Live Music, Entertainment, Dance, Nederpop dj

Philip treedt op als DJ maar is tevens saxofonist, toetsenist en zanger. Als je Philip boekt heb je dus tal van mogelijkheden om muzikale invulling te geven aan je feest of event. DJ &Sax, DJ, live-music, noem maar op. En daarbij komen alle genres aan bod: 80’s, disco, top40, Nederlandstalig, skihut, EDM, noem maar op. En dit alles gedraaid, gezongen, gespeeld of een combinatie. Philip brengt zelf een geluidsinstallatie mee, evenals mooie LED-lichteffecten. Philip Stobbelaar Music, hoe Allround wil je het hebben?!

Muziek

Baker Street Undercover

Sunny Days Armin van Buuren

Jij denkt maar dat je alles...

Foto's

Reviews

Door op 12/01/2019

mijn gasten en ik zijn erg tevreden over Philip. Het was een heel leuk feest, mede door hem. dank.

Door op 30/10/2018

Philip speelt al sinds een aantal jaren op ons zaterdagavond diner. Wij kenne hem al een zeer betrouwbaar artiest. Zijn repertoire is divers en voor ieder wat wils. De combinatie van sax, keyboard en DJ- booth maken Philip tot een al roud muzikant.

Door op 11/10/2018

Philip speelt ontzettend goed in op zijn publiek. Voor ieder wat wils in elk repertoire ( Disco, volksmuziek, stijldansen, het kan allemaal). Ook de afwisseling van zang, muziek, saxofoon en combinatie met goede verlichting maken zijn optreden(s) dynamisch. Bij ons is hij een graag geziene gast en wij hopen nog vaak gebruik van zijn kwaliteiten te zullen en kunnen maken. Echt een aanrader dus!

Optredens van Philip Stobbelaar Music / DJ Live Music

Contact

Philip Stobbelaar Music / DJ Live Music, Entertainment, Dance, Nederpop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Philip

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Philip Stobbelaar Music / DJ Live Music

Philip Stobbelaar Music / DJ Live Music is een DJ uit Kapelle. Philip Stobbelaar Music / DJ Live Music draait muziek in de stijlen Entertainment, Dance & Nederpop. Philip Stobbelaar Music / DJ Live Music heeft sinds de inschrijving op 08/09/2018 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Philip Stobbelaar Music / DJ Live Music klinkt als: Allround live-muziek en DJ: 80's, 90's, pop, Nederlandstalig, skihut, ballads.. Het repertoire van Philip Stobbelaar Music / DJ Live Music bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Philip Stobbelaar Music / DJ Live Music krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

Philip Stobbelaar Music / DJ Live Music hanteert een richtprijs van €475 - €675 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.