Emaros

  • Soloartiest   /   Hardenberg
  • #Dance #Pop #Rock
  • Klinkt als U2, Armin van Buuren, Depeche Mode

Indicatie €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Emaros

Check beschikbaarheid
Emaros, Dance, Pop, Rock soloartist

Met zijn hitgevoelige muzikale creaties toont Jason Emaros zichzelf een componist en popzanger die een fris nieuw geluid brengt, waarin hij allerlei muziekstijlen - zoals dance, synthpop en poprock - samensmelt tot een trendy en gepassioneerde vorm van popmuziek. In Juni 2018 gaf Jason een unieke show in Hollywood, waar twee beroemde danseressen hem vergezelden: popster Tora Woloshin (XFactor USA) en Aimi Nakajima (wereldkampioen Salsa dans 2018). Jason componeert en produceert niet alleen voor zijn eigen solo project, maar ook voor andere internationale artiesten, waaronder de beroemde Russische producer Ivan Shapovalov (de man achter de nummer één Russische meidenband t.A.T.u.).

Een optreden van Emaros is een unieke belevenis, gepassioneerd en met een eigenzinnig pop/dance geluid, geschikt voor popfestivals en elk soort poppodium. Omdat dit een electronisch solo project betreft, is Jason beschikbaar voor zogenaamde “tape-optredens”: hierbij worden de songs instrumentaal afgespeeld, terwijl er live gezongen wordt.
Het voordeel van deze werkwijze is dat er geen dure en omslachtige organisatie nodig is. Zolang de organisator zorg draagt voor geluid en licht, hoeft Jason slechts zijn tracks mee te nemen.

Voor zijn show heeft Jason minstens twee danseressen nodig. Die kunnen - in overleg - door of de boeker of de artiest ingehuurd worden. Hij staat er verder voor open om op het podium met een DJ te werken.

Als zanger/songwriter en muzikant trad hij in de jaren ‘90 gepassioneerd op met zijn rockband ‘Fields of Faith’ en was in zijn vroege carrière al tweemaal op de Nederlandse televisie te zien.

Jason is te boeken van 1 song tot een complete set van 1,5 uur! Neem gerust contact op om te kijken naar de mogelijkheden voor het organiseren van een gepassioneerd pop/dance concert! Eventueel door boekers in te huren als tour-package met de popster Tora Woloshin uit Hollywood.

Muziek

We Will Fly

Erase

Touch

Reviews

Emaros heeft nog geen reviews.

Contact

Emaros, Dance, Pop, Rock soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jason

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Emaros

Emaros is een solo-artiest uit Hardenberg. Emaros maakt vooral muziek in de genres Dance, Pop & Rock. Emaros heeft sinds de inschrijving op 20/07/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Emaros klinkt als: U2, Armin van Buuren, Depeche Mode. Het repertoire van Emaros bestaat uit alleen eigen werk.

Emaros hanteert een richtprijs van €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.