Basile Maneka - African music

Indicatie €500 - €2000

Stuur een persoonlijk bericht naar Basile Maneka - African music

Check beschikbaarheid
Basile Maneka - African music, Afro, Gospel, Wereldmuziek band

Ik ben afkomstig uit Kinshasa. Vroeger heb ik in bekende Congolese bands gespeeld zoals Belle Bella. Ik ben zanger, gitarist, percussionist componist en performer. Ik treed op als solo-artiest en heb verschillende bands zoals Baoema, Africa United en Everyday People. Ik speel swingende, authentieke Afrikaanse live muziek voor bij voorbeeld festivals, trouwerijen, symposia etc.

Muziek

Tolingana

Ofele

Bailare

Reviews

Basile Maneka - African music heeft nog geen reviews.

Contact

Basile Maneka - African music, Afro, Gospel, Wereldmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Basile

Gigstarter over Basile Maneka - African music

Basile Maneka - African music is een band uit Leeuwarden. Basile Maneka - African music speelt muziek in de genres Afro, Gospel & Wereldmuziek. Basile Maneka - African music heeft sinds de inschrijving op 23/07/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Basile Maneka - African music klinkt als: Papa Wemba, Bob Marley. Het repertoire van Basile Maneka - African music bestaat uit covers en eigen werk.

Basile Maneka - African music hanteert een richtprijs van €500 - €2000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.