Baragan

  (6)
  • Band   /   Amsterdam/Enschede
  • #Wereldmuziek #Folk #Pop
  • Klinkt als Beirut, A travelling band, Punch Brothers, Manu Chao, Zaz
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Baragan

Check beschikbaarheid
Baragan, Wereldmuziek, Folk, Pop band

Zomerse reismuziek met accordeon, trompet, ukulele, contrabas, zang & percussie!

Baragan komt voort uit de reizen die Jense Meek maakte met zijn accordeon als reisgezel. Road trips zonder bestemming, vol avontuur, meegevoerd door de wind. Geïnspireerd door het leven als straatmuzikant met haar toevallige ontmoetingen ontstond de muziek van Baragan. Na te hebben gespeeld in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje & Marokko, was er in het rustige landhuis op een wijnboerderij op Sicilië eindelijk de rust om liedjes uit te werken. Ze voeren je mee op deze reis, naar de zon, langs kleine paadjes, pleintjes & kustwegen… Baragan kan ook ook solo worden geboekt (zang/accordeon/percussie), en bovendien op verzoek met uitgebreide bezetting (+trompet/ukulele, contrabas, + zang, +viool, +drums/percussie).

We spelen covers in 6 talen, liedjes die we op straat hebben geleerd.

Instagram: #thetravellingaccordion

-----
Foto's op deze pagina: © TheWeddingStory.nl © Sandrine Soye © Raymond van Mil © Myrthe Lens © Nieko Van Den Pavert

Muziek

Clandestino (live)

Essaouira (Baragan Original...

Polka (live, Baragan original)

Reviews

Door op 11/09/2018

Super blij dat Baragan op onze bruiloft is komen spelen. Iedereen (jong en oud) vond de muziek heel mooi en Baragan wist een hele fijne sfeer neer te zetten met de muziek.
Van te voren contact gehad over onze wensen en ideeën. Baragan heeft veel meegedacht en meegeholpen om het tot een geweldig feest te maken. We zouden ze zo weer vragen!!

Door op 09/09/2018

Bedankt voor de prachtige afsluiter van onze bruiloft gister. De energie, de muziek en de sfeer paste zo mooi bij de Locatie De Smaekkamer en bij alle lieve mensen die ons feest met ons kwamen vier! Een aanrader!! Dank!

Door op 26/06/2018

Geweldige avond gehad met Baragan. Hele enthousiaste reacties van de gasten. Leuk genre en aardige professionele muziekanten. Dank jullie wel voor het leuke optreden.

Contact

Baragan, Wereldmuziek, Folk, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jense

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Baragan

Baragan is een band uit Amsterdam/Enschede. Baragan speelt muziek in de genres Wereldmuziek, Folk & Pop. Baragan heeft sinds de inschrijving op 06/09/2017 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Baragan klinkt als: Beirut, A travelling band, Punch Brothers, Manu Chao, Zaz. Het repertoire van Baragan bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Baragan krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Baragan hanteert een richtprijs van €400 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.