Baragan

  (4)
  • Band   /   Amsterdam/Enschede
  • #Wereldmuziek #Folk #Pop
  • Klinkt als Beirut, A travelling band
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Baragan

Check beschikbaarheid
Baragan, Wereldmuziek, Folk, Pop band

--We zijn helaas niet beschikbaar tussen 24 juli tot 23 augustus, en zullen tussen deze data iets trager zijn met het beantwoorden van berichten. We wensen iedereen een goede zomer! --

Zomerse reismuziek met accordeon, trompet, ukulele, contrabas en zang!

Baragan komt voort uit de reizen die Jense Meek maakte met zijn accordeon als reisgezel. Road trips zonder bestemming, vol avontuur, meegevoerd door de wind. Geïnspireerd door het leven als straatmuzikant met haar toevallige ontmoetingen ontstond de muziek van Baragan. Na te hebben gespeeld in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje & Marokko, was er in het rustige landhuis op een wijnboerderij op Sicilië eindelijk de rust om liedjes uit te werken. Ze voeren je mee op deze reis, naar de zon, langs kleine paadjes, pleintjes & kustwegen… Baragan kan ook ook solo worden geboekt (zang/accordeon/percussie), en bovendien op verzoek met uitgebreide bezetting (+trompet/ukulele, contrabas, + zang, +viool, +drums/percussie).

Instagram: #thetravellingaccordion

Muziek

Clandestino (live)

Essaouira (Baragan Original...

Polka (live, Baragan original)

Foto's

Reviews

Door op 26/06/2018

Geweldige avond gehad met Baragan. Hele enthousiaste reacties van de gasten. Leuk genre en aardige professionele muziekanten. Dank jullie wel voor het leuke optreden.

Door op 25/05/2018

We hebben genoten van Baragan; 3 top muzikanten die ons, met hun mooie liedjes en pakkende anekdotes hebben meegenomen op een muzikale wereldreis. Ze hebben een heerlijk relaxte sfeer gecreëerd. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Door op 24/05/2018

Wat een leuk feest met Baragan. Leuke mix van eigen nummers en covers. Heel leuk om folk-pop muziek zo goed gespeeld en gezongen op een feest te hebben. De drie mannen weten iedereen voor zich te winnen. Ook heel veel zeer positieve reacties van de feestgangers. De combinatie van instrumenten leent zich heel goed voor de muziek die ze maken. Volume goed, kwaliteit goed, sfeer héél goed. Kortom: een aanrader.

Contact

Baragan, Wereldmuziek, Folk, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jense

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Baragan

Baragan is een band uit Amsterdam/Enschede. Baragan speelt muziek in de genres Wereldmuziek, Folk & Pop. Baragan heeft sinds de inschrijving op 06/09/2017 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Baragan klinkt als: Beirut, A travelling band. Het repertoire van Baragan bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Baragan krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Baragan hanteert een richtprijs van €400 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.