Baragan

Indicatie €400 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Baragan

Check beschikbaarheid
Baragan, Wereldmuziek, Folk, Pop band

Zomerse reismuziek met accordeon, trompet, ukulele, contrabas en zang!

Baragan komt voort uit de reizen die Jense Meek maakte met zijn accordeon als reisgezel. Road trips zonder bestemming, vol avontuur, meegevoerd door de wind. Geïnspireerd door het leven als straatmuzikant met haar toevallige ontmoetingen ontstond de muziek van Baragan. Na te hebben gespeeld in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje & Marokko, was er in het rustige landhuis op een wijnboerderij op Sicilië eindelijk de rust om liedjes uit te werken. Ze voeren je mee op deze reis, naar de zon, langs kleine paadjes, pleintjes & kustwegen… Baragan kan ook ook solo worden geboekt (zang/accordeon/percussie), en bovendien op verzoek met uitgebreide bezetting (+trompet/ukulele, contrabas, + zang, +viool, +drums/percussie).

Instagram: #thetravellingaccordion

Muziek

Clandestino (live)

Essaouira (Baragan Original...

Polka (live, Baragan original)

Reviews

Baragan heeft nog geen reviews.

Contact

Baragan, Wereldmuziek, Folk, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jense

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Baragan

Baragan is een band uit Amsterdam/Enschede. Baragan speelt muziek in de genres Wereldmuziek, Folk & Pop. Baragan heeft sinds de inschrijving op 06/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Baragan klinkt als: Beirut, A travelling band. Het repertoire van Baragan bestaat uit covers en eigen werk.

Baragan hanteert een richtprijs van €400 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.