Tom Zingt

  (4)
  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Nederpop #Singer-songwriter #Chanson
  • Klinkt als Ramses Shaffy, Aznavour, Frank Boeijen, Mijzelf ... en op aanvraag Engels of NL Smartlappen
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Tom Zingt

Check beschikbaarheid
Tom Zingt, Nederpop, Singer-songwriter, Chanson soloartist

Bevriend met Ramses Shaffy in de laatste jaren van zijn leven. Als hommage heb ik 2 nummers van Shaffy bewerkt. Eigen nummers worden in de studio opgenomen en live uitgevoerd evenals bewerkingen van Aznavour en Frank Boeijen.

LIESBETH LIST OVER TOM ZINGT - " Zijn stem is volstrekt uniek, qua intentie dicht bij Shaffy zonder als kopie over te komen".

Ik betrek het publiek, desgewenst, bij mijn optreden, zonder hierin opdringerig of indiscreet te zijn.

Muziek

Compilatie Tom Zingt 2016

Ik Drink

La Mamma 2015

Foto's

Reviews

Door op 29/03/2017

Tom heeft donderdag een mooie en fijne middag van de bewoners verzorgd. De ouderen genieten altijd enorm van herkenbare liederen van vroeger. Ramses Shaffy is toch een artiest/genre wat niet vaak gezongen wordt, wat ervoor zorgde dat het optreden een keer anders was dan normaal. De bewoners hebben erg genoten dat is één ding wat duidelijk is!

Door op 28/03/2017

Wij hebben Tom Zingt in 2016 op verschillende locaties zien/horen optreden en zijn zeer onder de indruk. Prachtige stem – Stevig contact met zijn publiek – een zeer aansprekend repertoire (met name Ramses Shaffy). Ook om zijn performance kan je niet heen. Recentelijk (febr en maart 2017) hebben we een paar ” intieme “ optredens bijgewoond in het Centrum van ouderen Flesseman –Nieuwmarkt Amsterdam. De verbinding die ontstaat met de bewoners en tussen de bewoners onderling is ontroerend. Graag sluiten we af met de zin: Tom Zingt is top – top – top !!!.

Door op 13/12/2016

Tom Zingt heeft mij, mijn man, vele vrienden, kennissen en zakelijke connecties bij diverse gelegenheden en op vele locaties enorm geamuseerd en tot tranen toe geroerd met zijn ongelooflijk mooie liedjes. Onlangs weer opnieuw tijdens mijn boekpresentatie bij boekhandel Scheltema in Amsterdam zong hij voor allen de sterren van de hemel. Niet enkel Shaffy maar, naast ook prachtige eigen versies van andere artiesten, tevens heerlijk en intens eigen repertoire.

Contact

Tom Zingt, Nederpop, Singer-songwriter, Chanson soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - "Tom Zingt"

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Tom Zingt

Tom Zingt is een solo-artiest uit Amsterdam. Tom Zingt maakt vooral muziek in de genres Chanson, Nederpop & Singer-songwriter. Tom Zingt heeft sinds de inschrijving op 06/12/2016 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Tom Zingt klinkt als: Ramses Shaffy, Aznavour, Frank Boeijen, Mijzelf ... en op aanvraag Engels of NL Smartlappen. Het repertoire van Tom Zingt bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Tom Zingt krijgt 4.4 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Tom Zingt hanteert een richtprijs van €300 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.