Solo artiest Robert Harmson

  (3)
  • Soloartiest   /   Den Haag
  • #Nederpop #Entertainment #Pop
  • Klinkt als Bowie, Nederpop, stones, U2, Earring, Prince, Cohen, Diamond, ZZTop,
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Solo artiest Robert Harmson

Check beschikbaarheid
Solo artiest Robert Harmson, Nederpop, Entertainment, Pop soloartist

Zanger/Gitarist Robert Harmson is een ervaren muzikant die al in elke Nederlandse gelegenheid heeft opgetreden.
Robert zingt en speelt gitaar. Het repertoire varieert van rustige inloopmuziek tot bekende moderne en oudere nummers.

De muziekwereld is in een rap tempo aan het veranderen. Vroeger had je een hele band nodig maar dat is tegenwoordig niet meer noodzakelijk.
Hoe gaat het solo optreden in zijn werk?
In zijn eigen studio maakt Robert orkestbanden (tracks) waar hij zelf alle partijen inspeelt. Deze orkestbanden zijn van een zeer hoge kwaliteit en omdat Robert tijdens een optreden zelf gitaar speelt klinkt het alsof er een complete live band staat. De meest gemaakt fout is dat mensen denken dat het hetzelfde klinkt als iemand die met een keyboard optreedt maar niets is minder waar. Dit klinkt wel echt goed.
De geluidsinstallatie die hij gebruikt is zeer compact maar o zo krachtig. Het optreden zal nooit te hard zijn maar wel erg mooi.

Robert is te boeken met zijn show in diverse hoedanigheden. Afhankelijk van uw budget en uw wensen kan dat zijn als solo-artiest, maar ook als duo of als complete band, begeleid door een bassiste, pianist en/of drummer/Cajon.

Heeft u ook een professionele DJ set nodig? Geen probleem, Robert neemt die dan mee. Wilt u een professionele DJ erbij boeken? Robert zorgt dan dat de mooiste en beste vrouwelijke DJ Melissa Sneekes tussen de sets door gaat draaien.

Hoe kan bijvoorbeeld een bruilofts-of verjaardagsfeest eruit zien met Robert Harmson als artiest?

Tijdens de inloop zorgt Robert voor rustige Lounge DJ muziek of hij speelt een rustige set solo (akoestisch of met behulp van zijn eigen orkestbanden). Het kan ook een rustige inloop zijn met Lounge muziek gedraaid door Robert zelf of Melissa Sneekes.

De tweede set kan een fijne dans set worden eventueel samen met de lieftallige bassiste Angie en/of de pianist Roy. Denk daarbij aan nummers als Play that funky music, Lets Dance, Le Freak, enz..

De derde set wordt een echte band set: deze set moet knallen! Heerlijke feestmuziek met nummers als Radar Love, Saturday night, Iedereen is van de wereld enz. enz.. Alles om het feest compleet te maken.

Als laatste kan de DJ set ingezet worden met heerlijke Hollandse klassiekers of opzwepende Deephouse of EDM. Al na gelang de wensen en leeftijd van het publiek.

Behalve de mogelijkheid om Robert solo te boeken, duo of als band kan je hem ook als een echte tribute act boeken.
Wilt u iemand als verrassing een Bowie tribute op zijn of haar verjaardag geven? Zoek dan niet verder. Robert komt alleen of als Duo een uurtje heerlijke Bowie songs ten gehore brengen. Dat kost niet veel. 250 euro all-in!

Muziek

China Girl

Liefdesliedjes

Purple rain

Foto's

Reviews

Door op 04/07/2017

Ik hou niet van reviews geven maar voor deze artiest maak ik een uitzondering.
Om te beginnen, Robert is een fantastische zanger die bovendien ook nog eens zeer verdienstelijk gitaar kan spelen. Ik had Robert ingehuurd voor de 50ste verjaardag van mijn man. De manier waarop hij alle nummers aan elkaar weet te breien is boeiend maar dat deel van de (te vroeg) overleden artiesten is echt heel ontroerend. Ik zag menigeen een traantje wegpinken.Geen woord teveel gezegd, dit is een one man band die klinkt als een echte band. Kortom een aanrader

Door op 29/06/2017

Alles goed. Deze man was de grootste publiekstrekker in de straat. Funny guy. Allemaal bekende hits. In avond nog gaan kijken bij Ankertje want daar speelde hij met band.Ook dat was een succes. Was helaas geen succes voor omliggende kroegen want die hadden minder publik daardoor. Eerlijk gezegd vond ik Robert met band net iets leuker maar dat is persoonlijk.
Ik kan iedereen aanraden om deze artiest te boeken want spijt krijg je er niet van.

Door op 29/06/2017

Contact met Robert verliep erg goed. Het opstellen was in een kwartier klaar en het klonk meteen goed.
Onze vereniging had een verzoek ingediend voor het nummer Shape of you van Ed Sheeran en dat deed Robert echt heel goed maar het was ook erg leuk om naar te kijken.
Kwaliteit van het optreden is ver boven verwachting uitgekomen, in 1 woord super!
De laatste set werd samen gespeeld met een vrouwelijke bassiste en een pianist en ook dat klonk erg goed.
Kortom, we waren meer dan tevreden en in de omgang met het publiek kan je merken dat Robert en zijn vrienden erg ervaren zijn.
Zouden wij een volgende keer weer gebruik maken van Robert's diensten? Ja zeker!

Contact

Solo artiest Robert Harmson, Nederpop, Entertainment, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Gigstarter over Solo artiest Robert Harmson

Solo artiest Robert Harmson is een solo-artiest uit Den Haag. Solo artiest Robert Harmson maakt vooral muziek in de genres Nederpop, Entertainment & Pop. Solo artiest Robert Harmson heeft sinds de inschrijving op 28/06/2017 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Solo artiest Robert Harmson klinkt als: Bowie, Nederpop, stones, U2, Earring, Prince, Cohen, Diamond, ZZTop, . Het repertoire van Solo artiest Robert Harmson bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Solo artiest Robert Harmson krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Solo artiest Robert Harmson hanteert een richtprijs van €400 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.