Solo artiest Robert Harms

  (5)
  • Soloartiest   /   Den Haag
  • #Pop #Entertainment #Nederpop
  • Klinkt als Bowie, Nederpop, Stevie Wonder, Stones, U2, Earring, Prince, Cohen, Diamond, ZZTop, Ed Sheeran, Herman Brood, Trammps, Wild Cherry, funk, disco, rock,
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar Solo artiest Robert Harms

Check beschikbaarheid
Solo artiest Robert Harms, Pop, Entertainment, Nederpop soloartist

De muziekwereld is in een rap tempo aan het veranderen. Vroeger had je een hele band nodig maar dat is tegenwoordig niet meer (nodig) noodzakelijk.
Zanger/Gitarist Robert Harms is een ervaren muzikant die al in elke Nederlandse gelegenheid heeft opgetreden.
Zeer geschikt voor bruiloften, verjaardagen en verder alle andere feesten waar live muziek of een combinatie van live muziek en DJ gewenst is.
Het repertoire varieert van rustige inloopmuziek tot bekende moderne en oudere nummers.
Het repertoire heeft een hoog feest gehalte. Robert speelt "gewoon" liedjes die iedereen herkent en kan meezingen en het klinkt vreselijk goed. Robert behoort zonder meer bij de allerbeste live soloartiesten.

Hoe gaat het solo optreden in zijn werk?
Er zijn twee varianten mogelijk voor het solo optreden namelijk een akoestisch optreden waarbij Robert zichzelf begeleidt op gitaar en foot stompbox of een elektrische set waarin Robert zichzelf begeleidt op gitaar in combinatie met zijn studio tracks.

Robert maakt deze orkestbanden (tracks) in zijn eigen studio waar hij zelf alle partijen inspeelt. Deze orkestbanden zijn van een zeer hoge kwaliteit en het klinkt hetzelfde of zelfs beter nog dan een complete live band.
De geluidsinstallatie die hij gebruikt is zeer compact maar o zo krachtig. Het optreden zal nooit te hard zijn maar wel erg mooi.

Heeft u ook een professionele DJ set nodig? Geen probleem, Robert neemt die dan mee en bedient hem zelf. Een Beamer om uw diashow te tonen? Alles is mogelijk.
Nieuw is de speciale set met songs van overleden artiesten, denk daarbij aan Bowie, Brood, Prince, George Michael, Michael Jackson, leonard Cohen, ACDC, Trammps enzovoort.

Muziek

China Girl

Liefdesliedjes

Purple rain

Foto's

Reviews

Door op 06/11/2017

Contact verliep prettig en vlot, de afspraken zijn goed nagekomen. De avond was ook heel geslaagd, de deelnemers en vrijwilligers hebben genoten van een swingende avond. De afwisseling tussen live muziek en DJ-sets was erg leuk.

Door op 20/08/2017

Iedereen die deze avond aanwezig is geweest, is het er mee eens. Dit was een super feest!
Natuurlijk maken de aanwezigen zelf het feest, maar Robert Harmson heeft deze avond op een fantastische manier voor ons ingevuld. Naast het feit dat het een uiterst sympathieke man is, wist hij er een geweldige avond van te maken. Hij weet zijn muziek op een professionele wijze te brengen en ook zijn rol, tussen de optredens door als DJ, sloot perfect aan op de sfeer en publiek van deze avond.
Kortom Robert Harmson is een absolute aanrader. De communicatie was prima en ook zijn de gemaakte afspraken nauwkeurig nagekomen. Een betrouwbare, sympathieke en geweldige muzikant !
Bedankt Robert Harmson.

Door op 04/07/2017

Ik hou niet van reviews geven maar voor deze artiest maak ik een uitzondering.
Om te beginnen, Robert is een fantastische zanger die bovendien ook nog eens zeer verdienstelijk gitaar kan spelen. Ik had Robert ingehuurd voor de 50ste verjaardag van mijn man. De manier waarop hij alle nummers aan elkaar weet te breien is boeiend maar dat deel van de (te vroeg) overleden artiesten is echt heel ontroerend. Ik zag menigeen een traantje wegpinken.Geen woord teveel gezegd, dit is een one man band die klinkt als een echte band. Kortom een aanrader

Contact

Solo artiest Robert Harms, Pop, Entertainment, Nederpop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robert

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Solo artiest Robert Harms

Solo artiest Robert Harms is een solo-artiest uit Den Haag. Solo artiest Robert Harms maakt vooral muziek in de genres Pop, Entertainment & Nederpop. Solo artiest Robert Harms heeft sinds de inschrijving op 28/06/2017 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Solo artiest Robert Harms klinkt als: Bowie, Nederpop, Stevie Wonder, Stones, U2, Earring, Prince, Cohen, Diamond, ZZTop, Ed Sheeran, Herman Brood, Trammps, Wild Cherry, funk, disco, rock, . Het repertoire van Solo artiest Robert Harms bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Solo artiest Robert Harms krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Solo artiest Robert Harms hanteert een richtprijs van €350 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.