Seamy License

  • Band   /   Eeklo
  • #Rock #Alternatief #Pop
  • Klinkt als The Beatles, The Beach Boys, Lou Reed, The Doors

Indicatie €150

Stuur een persoonlijk bericht naar Seamy License

Check beschikbaarheid
Seamy License, Rock, Alternatief, Pop band

Seamy License laat zich voornamelijk inspireren door muziek uit de 60's, en dat behoeft geen verdere woorden. Zowel in hun covers als in hun eigen repertoire vormt dit een rode draad. Vooral het experimentele, het eigenwijze en het eclectische aspect van de zogenaamde art rock zijn hierin belangrijk. Ze grijpen terug naar oude, bekende formules en kiezen hierbij voor catchy tunes met een conceptueel karakter, moderne invalshoeken en een eigenzinnige toets. Belangrijke albums waardoor zij zich in hun werk en imago laten inspireren zijn Pet Sounds van The Beach Boys; Sgt. Pepper's, Abbey Road, Rubber Soul, etc. van The Beatles; Transformer van Lou Reed; Electric Ladyland van Jimi Hendrix, en ga zo maar door, maar ook laten zij zich inspireren door de popcultuur, absurde humor en dergelijke meer.

Muziek

Killer Lady

Orchard Avenue

Bingo Baby

Reviews

Seamy License heeft nog geen reviews.

Contact

Seamy License, Rock, Alternatief, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Seamy License

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Seamy License

Seamy License is een band uit Eeklo. Seamy License speelt muziek in de genres Rock, Alternatief & Pop. Seamy License heeft sinds de inschrijving op 16/06/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Seamy License klinkt als: The Beatles, The Beach Boys, Lou Reed, The Doors. Het repertoire van Seamy License bestaat uit covers en eigen werk.

Seamy License hanteert een richtprijs van €150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.