Arnoud Kas

  (4)
  • Soloartiest   /   soest
  • #Pop #Akoestisch #Easy Listening
  • Klinkt als John Denver, The Eagles, Guus Meeuwis, Boudewijn de Groot, Elvis Presley, The Beatles, Robbie Williams, James Taylor, Simon and Garfunkel, Eric Clapton, Bob Dylan, Queen, Green Day, John Lennon, Doe Maar, Acda en de Munnik, De Dijk, Rob de Nijs
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €375 - €1275

Stuur een persoonlijk bericht naar Arnoud Kas

Check beschikbaarheid
Arnoud Kas, Pop, Akoestisch, Easy Listening soloartist

Ik heb al vanaf dat ik van mijn zakgeld mijn eerste blokfluit kocht toen ik 8 jaar oud was, een talent om muziek te maken, te entertainen en hiermee mensen blij te maken en te verbinden. Wanneer ik muziek maak, voelen mensen zich op hun gemak en staan open voor elkaar. Al vanaf jongs af aan heb ik een hekel gehad aan harde muziek. Dit ging zelfs zo ver dat, wanneer mijn vrienden een avond gingen stappen, ik niet mee ging vanwege de harde muziek in de café’s en discotheken. Ik voelde me daar gevangen tussen de muren van geluid, waarbij een goed gesprek niet gevoerd kon worden. Dit probleem wordt door veel mensen die ik spreek, nog te vaak ervaren tijdens familiefeesten. Mensen gaan hier naar toe vanwege een vriend of familielid die jarig is of een jubileum viert. Men wil daar mensen ontmoeten en gezellig bijpraten. Dit blijkt vaak alleen in de muzikale pauzes of in de garderobe te kunnen vanwege de herrie. Met live muziek op maat maak ik hier een einde aan.
Plezierige muziek maakt in mensen positieve energie vrij. Met positieve energie krijgen mensen creatieve plannen en ideeën. Ik vind het belangrijk dat deze plannen en ideeën direct kunnen worden gedeeld en hiermee echter worden. Dat is een reden waarom de muziek tijdens een feest waar ik mag spelen nooit te hard staat. Ik help mensen die een familiefeest (of bedrijfs- clubfeest tot ca. 150 mensen) geven met live muziek op maat voor een gegarandeerd geslaagd feest waar nog lang over na wordt gepraat.

Muziek

You've got a friend

I'm yours

Avond

Reviews

Door op 07/06/2017

Gisteren hebben wij ons 40 jarig huwelijksfeest gevierd in Restaurant Binnenmaas. Het is een super gezellig feest geworden mede door de prachtige liedjes die je voor ons gezongen hebt. Helemaal naar de wensen van ons en onze gasten. Het was heel fijn dat je muziek goed te beluisteren was maar dat wij toch gezellig met onze gasten konden praten. Precies zoals wij dat graag wilden. Wij vonden het bijzonder fijn dat je het liedje ‘I loved her first ‘ waarop Ron onze dochter heeft weggegeven op haar bruiloft speciaal voor ons hebt toegevoegd aan je repertoire. Wij hebben veel complimenten gehoord van onze gasten. Als we weer wat te vieren hebben ben je er zeker weer bij!

Door op 10/05/2017

Super optreden zaterdag j.l. op mijn verjaardagsfeestje. Van alle gasten heb ik alleen maar positie reacties ontvangen en werd je optreden als zeer plezierig ervaren. Nogmaals bedankt.

Door op 05/04/2017

Wij, Vrouwen van Nu afdeling Vaassen-Emst vierden ons 60 jarig jubileum.
Arnoud Kas verzorgde deze avond de muziek, dit deed hij met met veel enthousiasme. Vooral het feit dat er verzoeknummers ingediend konden worden werd door de aanwezige vrouwen zeer op prijs gesteld.
Mede dank zij Arnoud hebben wij een fantastische jubileumavond gevierd met alleen maar lovende reacties.
Arnoud hartelijk dank voor je inbreng op deze avond en we zullen je zeker bij anderen aanbevelen.

Contact

Arnoud Kas, Pop, Akoestisch, Easy Listening soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Arnoud

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Arnoud Kas

Arnoud Kas is een solo-artiest uit soest. Arnoud Kas maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Akoestisch & Pop. Arnoud Kas heeft sinds de inschrijving op 06/03/2017 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Arnoud Kas klinkt als: John Denver, The Eagles, Guus Meeuwis, Boudewijn de Groot, Elvis Presley, The Beatles, Robbie Williams, James Taylor, Simon and Garfunkel, Eric Clapton, Bob Dylan, Queen, Green Day, John Lennon, Doe Maar, Acda en de Munnik, De Dijk, Rob de Nijs. Het repertoire van Arnoud Kas bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Arnoud Kas krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Arnoud Kas hanteert een richtprijs van €375 - €1275 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.