DJ PAUL C4GE

  (4)
  • DJ   /   Huizen
  • #Dance #Electronic #Deep house
  • Klinkt als Verschillend, voor elke bruiloft passende muziek. Voor clubs en café's vooral EDM (Deep house/Lounge/Club muziek)
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €774

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ PAUL C4GE

Check beschikbaarheid
DJ PAUL C4GE, Dance, Electronic, Deep house dj

Ik ben PAUL C4GE een Bruiloft & Drive-In DJ. Tweede van Noord Holland geworden tijdens de Love Awards in de categorie beste bruiloft DJ 2018. Werkzaam bij Armada Music (muziek label van Armin van Buuren). Ik beschik over alle apparatuur, zowel licht als geluid, om een geweldige avond te verzorgen. Naast DJ apparatuur kun je er ook voor kiezen dat ik mijn trompet meeneem zodat ik ook live mee speel tijdens het DJ-en. Ook silent disco is een optie, bekijk mijn website voor meer informatie. Hopelijk tot snel

Muziek

C4GE CLOSED 027

C4GE CLOSED 026

C4GE CLOSED 025

Reviews

Door op 05/11/2018

Paul heeft de silent disco verzorgd tijdens het festival Sound of Spaces! De communicatie met Paul verliep soepel over Whatsapp. Hij reageerde snel en wist ons ook goed te adviseren. Er waren drie verschillende kanalen met drie verschillende genres waaruit je kon kiezen. Paul heeft op al deze drie verschillende kanalen tegelijkertijd gedraaid. Dit heeft Paul succesvol gedaan en daarom raden wij Paul zeker aan!

Door op 03/10/2017

Hij draaide lekker en stond open voor suggesties. De trompet act is cool.

Door op 26/09/2017

Wij hebben een ontzettend mooie bruiloft gehad en de borrel was heel relaxt. Je hebt de hele middag zeer goede en afwisselende lounge muziek gedraaid zoals afgesproken. Ik kreeg zelfs achteraf nog van verschillende mensen te horen hoe heerlijk de muziek was die middag. Top ook dat je ook nog het avondprogramma wilde draaien terwijl dat vooraf niet was afgesproken. Ook daar heb je een echt feest van gemaakt. Ik ben ontzettend blij dat we jou hebben gevonden en geboekt voor onze bruiloft. Hopelijk zien we je nog een keer op een feest verschijnen, we zullen jouw naam dan in ieder geval ook doorgeven aan anderen.

Contact

DJ PAUL C4GE, Dance, Electronic, Deep house dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ PAUL C4GE

DJ PAUL C4GE is een DJ uit Huizen. DJ PAUL C4GE draait muziek in de stijlen Dance, Electronic & Deep house. DJ PAUL C4GE heeft sinds de inschrijving op 29/11/2015 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ PAUL C4GE klinkt als: Verschillend, voor elke bruiloft passende muziek. Voor clubs en café's vooral EDM (Deep house/Lounge/Club muziek). Het repertoire van DJ PAUL C4GE bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: DJ PAUL C4GE krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

DJ PAUL C4GE hanteert een richtprijs van €350 - €774 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.