MeernieT Coverband

Indicatie €0 - €123456788

Stuur een persoonlijk bericht naar MeernieT Coverband

Check beschikbaarheid
MeernieT Coverband, Levenslied, Nederpop, Coverband band

Nederlandstalige meezing covers met MeernieT
Meezingen, dansen en hossen op de leukste feestmuziek van eigen bodem: dat is waar het om draait bij coverband MeernieT. Een optreden van de band MeernieT is een groot feest der herkenning voor jong en oud. Want of je nu 20 of 80 jaar bent, iedereen brult mee met hits van artiesten en bands als de Dijk, Jeroen van der Boom en Doe Maar. Je moet wel in een heel erge chagrijnige bui zijn om niet mee te willen zingen!

MeernieT is de perfecte band voor ieder evenement van kroeg tot feesttent, met een Hollands tintje. Wij verzorgen een avondvullend programma Nederlandstalige muziek.

Muziek

Wijd open, Blof

Reviews

MeernieT Coverband heeft nog geen reviews.

Contact

MeernieT Coverband, Levenslied, Nederpop, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Erik

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over MeernieT Coverband

MeernieT Coverband is een band uit Noordwijk. MeernieT Coverband speelt muziek in de genres Levenslied, Nederpop & Coverband. MeernieT Coverband heeft sinds de inschrijving op 26/09/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van MeernieT Coverband klinkt als: Nederpop: De Dijk, Doe Maar Blof, Pater Moeskroen, Andre Hazes etc..... Het repertoire van MeernieT Coverband bestaat uit alleen covers.

MeernieT Coverband hanteert een richtprijs van €0 - €123456788 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.