Maarten Regtien

Indicatie €300 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Maarten Regtien

Check beschikbaarheid
Maarten Regtien, Akoestisch, Piano show, Jazz soloartist

De piano solo concerten van jazz-pianist en klassiek-componist Maarten Regtien bestaan volledig uit vrije improvisaties.

De (huidige) muzikale stijl is te beschrijven als een crossover tussen jazz en modern klassiek. Op de cd "Tiger Lion Garuda Dragon" (2013) zijn invloeden van componisten als Olivier Messiaen, Charles Ives, Daj Fujikura en Conlon Nancarrow onmiskenbaar. Beluister de live opnames op Youtube

Muziek

Encore - Piano solo live, A...

DRAGON - Piano solo live - ...

Denali Mountain View

Reviews

Maarten Regtien heeft nog geen reviews.

Contact

Maarten Regtien, Akoestisch, Piano show, Jazz soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maarten

Gigstarter over Maarten Regtien

Maarten Regtien is een solo-artiest uit Haarlem. Maarten Regtien maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Jazz & Piano show. Maarten Regtien heeft sinds de inschrijving op 01/05/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Maarten Regtien klinkt als: Maarten Regtien. Het repertoire van Maarten Regtien bestaat uit alleen eigen werk.

Maarten Regtien hanteert een richtprijs van €300 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.