LL! draait door...

  (9)
  • DJ   /   Utrecht
  • #Funk #Disco #Pop
  • Klinkt als Soul, Funk, Disco, Pop, Catchy Rock ( n'Roll), Pure Dynamite uit de Jaren 50 t/m 00 & Summer Beats.
  • 11 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar LL! draait door...

Check beschikbaarheid
LL! draait door... , Funk, Disco, Pop dj

Ik draai enkel vanaf vinyl!
Door jarenlang verzamelen heb ik een grote platencollectie opgebouwd, hiermee kan ik een mooi feestje verzorgen. Qua type feest/evenement ben ik zeer allround; van een ontspannen tuinfeest tot een volle dansvloer.

Belangrijkste muziekstijlen:
Funky Motown Disco Dynamite!
Catchy Rock (n' Roll)!
Pop - Summer - Jaren 50 tm 00

|| Every Night Has It's Own Vibe; Good Vibes ||

Muziek

KING - LOVE & PRIDE ( BODY ...

Prince - Controversy

Soulful Dress - Sugar Pie D...

Reviews

Door op 10/04/2017

Superfeest gehad met Ellen. Na het eerste contact wist ik al dat het goed zat. Zij is de dame die de dansvloer vol krijgt met gewoon goede muziek draaien. We hadden een 80-90ties feestje en dan is het erg gaaf dat van vinyl gedraaid wordt. Plezierig contact, Ellen komt afspraken goed na en denkt mee. Vond het ook erg leuk dat ze me een dag van te voren een foto van een aantal singeltjes stuurde uit haar collectie. Daarmee begon de voorpret pas goed. Heb ook erg goede feedback van de gasten gekregen.

Door op 03/04/2017

Op zaterdag 1 april hebben we een prachtig feest gehad in Gouda Studio's. We waren met ongeveer 70 personen van alle leeftijden. LL heeft vanaf half negen tot half twee gezorgd voor een perfecte muzikale mix op vinyl en voelde de sfeer perfect aan. Het was een topavond, mede dankzij de geweldige bijdrage van LL. Aanrader!

Door op 11/03/2017

Topavond gehad ! Dus...txs Ell

Contact

LL! draait door... , Funk, Disco, Pop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ellen

Gigstarter over LL! draait door...

LL! draait door... is een DJ uit Utrecht. LL! draait door... draait muziek in de stijlen Funk, Disco & Pop. LL! draait door... heeft sinds de inschrijving op 03/06/2016 in totaal 11 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van LL! draait door... wordt beïnvloed door bekende namen als Soul, Funk, Disco, Pop, Catchy Rock ( n'Roll), Pure Dynamite uit de Jaren 50 t/m 00 & Summer Beats.. Deze invloeden zijn terug te horen in de live optredens en muziek. Het repertoire van LL! draait door... bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: LL! draait door... krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

LL! draait door... hanteert een richtprijs van €150 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.