Lizzy V "Artiest van het Jaar"

  (12)
  • Soloartiest   /   Rotterdam
  • #Americana #Singer-songwriter #Pop
  • Klinkt als WINNAAR "Gigstarter Artiest van het Jaar" BAX Music Most Talented, Pop/Country, Ilse de Lange
  • 27 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Lizzy V "Artiest van het Jaar"

Check beschikbaarheid
Lizzy V "Artiest van het Jaar", Americana, Singer-songwriter, Pop soloartist

GIGSTARTER ARTIEST VAN HET JAAR. LizzyV is een jonge Singer/Songwriter. Gevoel overbrengen, of dit nou blij, geïnspireerd of verdrietig is, is waar Lizzy voor staat.
Lees svp de bijzondere reviews die ze heeft ontvangen! Ze is op haar dertiende begonnen met songs schrijven en heeft al mooie optredens en samenwerkingen op haar naam staan. Zo speelde ze het voorprogramma van Dotan voorafgaand aan zijn “Home” tour, staat ze regelmatig op het podium met de finalisten van “De Beste Singer Songwriter 2014”, Speelt ze ieder jaar in Los Angeles op het prestigeuze The NAMM Show; Treedt ze regelmatig op met Jennifer Ewbanken zat ze in de studio met Jan Rooymans (Toetsenist Golden Earring) en Emanuel Platino ( Bassist Waylon).

Muziek

Lizzy V - Faces

Lizzy V - Faces

Lizzy V - Losing You

Foto's

Reviews

Door op 25/04/2017

Lizzy heeft ons festival muzikaal geopend en in de juiste stemming gebracht, waarvoor dank, ook voor de flexibiliteit voorafgaand en op de dag zelf!

Door op 15/04/2017

Alle afspraken nagekomen, netjes op tijd en een zeer goede en geslaagde performance verzorgt!

Door op 15/12/2016

Wat een fijn en goed solo-optreden van Lizzy V voor Popagenda Scheveningen in Muziekcafé De Maatschappij! Mooie songs en dito stem. Lizzy weet het publiek te boeien met haar heldere performance. Het contact met manager Roberto verliep soepel, duidelijk en uiterst vriendschappelijk. Een goed team!

Optredens van Lizzy V "Artiest van het Jaar"

Meer optredens

Contact

Lizzy V "Artiest van het Jaar", Americana, Singer-songwriter, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lisanne

Gigstarter over Lizzy V "Artiest van het Jaar"

Lizzy V "Artiest van het Jaar" is een solo-artiest uit Rotterdam. Lizzy V "Artiest van het Jaar" maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Pop & Americana. Lizzy V "Artiest van het Jaar" heeft sinds de inschrijving op 01/05/2015 in totaal 27 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lizzy V "Artiest van het Jaar" wordt beïnvloed door bekende namen als WINNAAR "Gigstarter Artiest van het Jaar" BAX Music Most Talented, Pop/Country, Ilse de Lange. Deze invloeden zijn terug te horen in de live optredens en muziek. Het repertoire van Lizzy V "Artiest van het Jaar" bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Lizzy V "Artiest van het Jaar" krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 12 reviews.

Lizzy V "Artiest van het Jaar" hanteert een richtprijs van €200 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.