Lizzy V "Artiest van het Jaar"

  (18)
  • Soloartiest   /   Rotterdam
  • #Americana #Singer-songwriter #Pop
  • Klinkt als Authentiek, eigen en vrolijk. Als BAX Music Most Talented, Als Pop/Country, Vaak aangeduid als Ilse de Lange
  • 38 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Lizzy V "Artiest van het Jaar"

Check beschikbaarheid
Lizzy V "Artiest van het Jaar", Americana, Singer-songwriter, Pop soloartist

GIGSTARTER ARTIEST VAN HET JAAR. LizzyV is een jonge Singer/Songwriter. Gevoel overbrengen, of dit nou blij, geïnspireerd of verdrietig is, is waar Lizzy voor staat.
Lees svp de bijzondere reviews die ze heeft ontvangen! Ze is op haar dertiende begonnen met songs schrijven en heeft al mooie optredens en samenwerkingen op haar naam staan. Zo speelde ze het voorprogramma van Dotan voorafgaand aan zijn “Home” tour, staat ze regelmatig op het podium met de finalisten van “De Beste Singer Songwriter 2014”, Speelt ze ieder jaar in Los Angeles op het prestigeuze The NAMM Show; Treedt ze regelmatig op met Jennifer Ewbanken zat ze in de studio met Jan Rooymans (Toetsenist Golden Earring) en Emanuel Platino ( Bassist Waylon).

Muziek

Lizzy V - Faces

Lizzy V - Out of Time

Lizzy V - Losing You

Foto's

Reviews

Door op 26/06/2017

Wat een mooie dag! Mijn ouders waren 35 jaar getrouwd. Reden voor een groots feest. We hadden oorspronkelijk een lokale artiest uitgenodigd. Deze liet op het laatste moment afweten. Heel jammer, wat moet je dan? Er was lichte paniek, tot ik Lizzy V tegen kwam op Gigstarter. Wat een mooie stem! Leuke liedjes. Ik was gelijk verkocht.
Direct heb ik een bericht gestuurd en ik kwam in contact met Roberto. Hij heeft alles keurig afgehandeld, alle vragen beantwoord. Heel prettig contact was dit. Zeker omdat we minder dan een week de tijd hadden om alles te regelen.
Op de dag zelf ging alles zoals afgesproken. We hebben ter plekke afgestemd wat handig was voor het optreden, er werd goed meegedacht!

Vervolgens begon je met de performance. Wat mooi zeg! Het zelfde als de opnames óf misschien zelfs beter! Al snel had je iedereen aan je gekluisterd. Mijn ouders waren erg blij met je komst. Een kers op de taart!

Aan het einde van de avond hebben we nog gezellig met z'n allen zitten nakletsen met een borreltje erbij.

We kijken uit om meer van je te gaan horen, de kwaliteit zit er sowieso in!
Bedankt voor de mooie avond!

Om in de woorden van Peter te blijven: Je bent een echter Rockanjer!

Door op 24/06/2017

Bedankt Lizzy V voor het ongelofelijke mooie concert bij ons
in Belgie #TeamReplayZomerbar. Wij gaan u vaker zien! :)

Door op 14/06/2017

We loved your performance Lizzy V. Thank you! and as you know you can call Can Jordi now your home! Come Back ;) For those that do not know: Can Jordi excist for over 100 years and has a official cultural status by providing good local and international live music.

Optredens van Lizzy V "Artiest van het Jaar"

Meer optredens

Contact

Lizzy V "Artiest van het Jaar", Americana, Singer-songwriter, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lisanne

Gigstarter over Lizzy V "Artiest van het Jaar"

Lizzy V "Artiest van het Jaar" is een solo-artiest uit Rotterdam. Lizzy V "Artiest van het Jaar" maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Pop & Americana. Lizzy V "Artiest van het Jaar" heeft sinds de inschrijving op 01/05/2015 in totaal 38 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lizzy V "Artiest van het Jaar" klinkt als: Authentiek, eigen en vrolijk. Als BAX Music Most Talented, Als Pop/Country, Vaak aangeduid als Ilse de Lange. Het repertoire van Lizzy V "Artiest van het Jaar" bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Lizzy V "Artiest van het Jaar" krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 18 reviews.

Lizzy V "Artiest van het Jaar" hanteert een richtprijs van €200 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.