Lizzy V "Artiest van het Jaar"

Soloartiest  
Americana Singer-songwriter Pop
Rotterdam
Aantal leden
1
Maximale speelduur
90 minuten
Klinkt als
WINNAAR "Gigstarter Artiest van het Jaar" BAX Music Most Talented, Pop/Country, Ilse de Lange
Aantal boekingen
25
Indicatie
€200 - €700

Over Lizzy V "Artiest van het Jaar"

GIGSTARTER ARTIEST VAN HET JAAR. LizzyV is een jonge Singer/Songwriter. Gevoel overbrengen, of dit nou blij, geïnspireerd of verdrietig is, is waar Lizzy voor staat.
Lees svp de bijzondere reviews die ze heeft ontvangen! Ze is op haar dertiende begonnen met songs schrijven en heeft al mooie optredens en samenwerkingen op haar naam staan. Zo speelde ze het voorprogramma van Dotan voorafgaand aan zijn “Home” tour, staat ze regelmatig op het podium met de finalisten van “De Beste Singer Songwriter 2014”, Speelt ze ieder jaar in Los Angeles op het prestigeuze The NAMM Show; Treedt ze regelmatig op met Jennifer Ewbanken zat ze in de studio met Jan Rooymans (Toetsenist Golden Earring) en Emanuel Platino ( Bassist Waylon).

Minimale benodigdheden podium

Een hoge kruk

Opmerkingen

// Solo en zeker ook met Band mogelijk // In heel Nederland en inmiddels ook daarbuiten // Prijs bespreekbaar en mede afhankelijk of u wenst of we wel of geen geluidset, geluidstechnicus, en/of licht(technicus), etc. meenemen. Klant is koning! // Prijs exclusief BTW en reiskosten // Keuze uit eigen werk, covers of een combinatie van // Vooraf aangegeven verzoekjes mogelijk // Leuk voor elk evenement of bij u thuis //Lizzy V - Bouncing Ball

Lizzy V - Losing You

Lizzy V - Faces


Reviews van Lizzy V "Artiest van het Jaar"

Door op 15/12/2016

Wat een fijn en goed solo-optreden van Lizzy V voor Popagenda Scheveningen in Muziekcafé De Maatschappij! Mooie songs en dito stem. Lizzy weet het publiek te boeien met haar heldere performance. Het contact met manager Roberto verliep soepel, duidelijk en uiterst vriendschappelijk. Een goed team!


Door op 27/06/2016

Bij Bax-shop heeft Lizzy een geweldig optreden in Goes gegeven, de eerste van haar in-store tour, die ze bij ons gaat doen. Met een geweldig stuk gevoel in haar set weet ze het publiek al snel ademloos te krijgen. Haar teksten hebben inhoud en wat deze artieste als belangrijkst onderscheiden vermogen heeft is de puurheid van haar persoon, die ze moeiteloos tot uiting brengt.Lizzy is echt 1 van de sterkste talenten van de afgelopen tijd!


Door op 18/06/2016

Heel relaxed, mooie stem, super optreden.


Door op 05/01/2016

Lizzy is een hele enthousiaste en professionele artiest. Het is heel plezierig om met haar te mogen werken. Ze leeft zich goed in en stelt zich heel flexibel op. Haar performance doet je verassen van de diversiteit en boven al de kwaliteit. Een echte aanrader!


Door op 22/12/2015

Wat een leuke meid is dat zeg. Heel open, heel benaderbaar en wat een prachtige stem. Ze zingt mooie covers en hele goede eigen nummers. Geschikt voor veel verschillende gelegenheden, zowel groot als klein. Dit is een artiest die zich niet te groot voelt voor een kleine setting, hoewel ze veel in haar mars heeft. Blij dat ze op mijn feestje was. Dat kan ik altijd zeggen als ze over een poosje heel bekend is :)


Door op 29/10/2015

Lizzy.....Een middag om niet te vergeten!! Haar Muziek heeft voor het publiek zoveel moois gezorgt!!


Door op 20/10/2015

De liedjes waren geweldig, ze kwam ruim op tijd aan en hielp ook zelf met opzetten. Lizzy V was zeer flexibel in welke liedjes ze ging spelen. Een dikke aanrader voor iedereen die een geweldige zangeres zoekt!


Door op 12/08/2015

Het was geweldig !!
Ze is geweldig!!
Zoals ze zingt en speelt op haar gitaar!
Het was een mooie middag!!


Door op 10/06/2015

het werd goed ontvangen en ben jij toevallig op zaterdag 18 juli rond 16.00 uur beschikbaar voor een terrasconcert? (rond die tijd hebben we de apparatuur wel op orde)


Door op 18/05/2015

Wat een mooie toevoeging aan de trouwceremonie was LizzyV! Wat een prachtige heldere stem heeft zij! Mooie vertolkingen van de nummers die wij haar gevraagd hadden te spelen waardoor we het echt niet meer droog konden houden.


Foto's