JenÐen

  (7)
  • Band   /   Alkmaar e.o.
  • #Pop #Soul #Akoestisch
  • Klinkt als Amy Winehouse, Katie Melua, Eric Clapton, Norah Jones, Frank Sinatra, Snow Patrol, Jackson, Aretha Franklin, Rihanna, Bruno Mars, Jason M'raz, John Mayer, Adele, Jack Johnson, Ed Sheeran, Alycia Keys, Shawn Mendes, Maria Mena, Bruno Mars, Sam Smith
  • 12 geverifieerde boekingen

Indicatie €180 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar JenÐen

Check beschikbaarheid
JenÐen, Pop, Soul, Akoestisch band

Wij, Jennifer Terwel en Ðenis Velic, kennen elkaar via onze musical vereniging Brassica Musicals te Heerhugowaard. Sinds '16 vormen wij een muzikaal duo ''JenÐen'' (zeg DjenDjen). We wonen in de kop van Noord-Holland en spelen voornamelijk in Alkmaar e.o. Voorheen maakten wij ,afzonderlijk van elkaar, ook al geruime tijd muziek en traden we regelmatig op. Zo heeft Jennifer een muziek opleiding afgerond, heeft ze mee gedaan aan X-factor in 2009 waarbij ze de live shows haalde en heeft ze met pianist Cor Bakker en zangeres Karin Bloemen in het theater mogen staan. Ðenis stond op zijn 13e ook al voor het eerst op het podium met een muziek-theater stuk en hij heeft een aantal jaar aan het Lucia Marthas (Institute for Performing Arts) gestudeerd. Ook zijn we allebei genomineerd geweest voor een Amateur Musical Award in 2014 en 2016. Hiervoor hebben we tijdens het gala mogen optreden in het DeLaMar theater te Amsterdam. We spelen op dit moment vooral bij (trouw) ceremonies, (verjaardag/borrel) feesten, bruiloften, tuin feesten, evenementen of in restaurants. Ook worden we regelmatig als extra achtergrond koortje bij musicals ingezet. Ons repertoire bestaat uit: pop, jazz, soul, enkele Nederlandstalige en disco covers die we in een akoestisch jasje steken. Inmiddels kunnen wij een vullend programma van 3x 45 minuten neerzetten.

Een greep uit ons repertoire:

Amy Winehouse - Valerie
Adele - Someone like you
Norah Jones - Don't know why
Frank Sinatra - Fly me to the moon
Gotye - Somebody that I used to know
George Ezra - Budapest
Chaka Khan - Ain't nobody
Shawn Mendes - Stitches
Maria Mena - Just hold me
Nicole Kidman & Robbie Williams - Something stupid
Snow Patrol - Chasing Cars
Sia - Titanium
Katie Melua - Nine million bicycles
Michael Jackson - Thriller
Jack Johnson - Better together
Jason M'raz - I'm Yours
Ed Sheeran - Thinking out loud
Van Morrison - Moondance

Volg ons ook via Facebook, Instagram, Youtube en Twitter onder de naam JenÐenMusic.

Muziek

JenÐen - Calm after the storm

JenÐen - Ain't nobody (cover)

JenÐen - Chasing Cars (cover)

Reviews

Door op 10/07/2017

Het was een super leuk en bovenal gezellig optreden. We hebben een hele leuke avond gehad met mooie muziek. Bedankt JenĐen!!

Door op 12/03/2017

De samenwerking met JenDen was een groot succes. De afspraken zijn keurig nagekomen; communicatie verliep efficient en het optreden was werkelijk fantastisch. Onze avond was helemaal top.

Door op 20/02/2017

Jennifer en Denis(JenDen)zijn hele relaxte spontane en fantastische muzikanten..Ze geven een snelle reactie op mijn mailtjes,waardoor een en ander heel duidelijk is.
.Na afloop heb ik zulke toffe reacties gekregen van mijn gasten...en hebben een aantal hun kaartje gevraagd!Helaas ben je als jarige de hele avond druk bezig,hopelijk kan ik een volgende keer uitgebreid genieten van ze...Bedankt Jolette

Contact

JenÐen, Pop, Soul, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jennifer

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over JenÐen

JenÐen is een band uit Alkmaar e.o.. JenÐen speelt muziek in de genres Soul, Akoestisch & Pop. JenÐen heeft sinds de inschrijving op 17/10/2016 in totaal 12 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van JenÐen klinkt als: Amy Winehouse, Katie Melua, Eric Clapton, Norah Jones, Frank Sinatra, Snow Patrol, Jackson, Aretha Franklin, Rihanna, Bruno Mars, Jason M'raz, John Mayer, Adele, Jack Johnson, Ed Sheeran, Alycia Keys, Shawn Mendes, Maria Mena, Bruno Mars, Sam Smith. Het repertoire van JenÐen bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: JenÐen krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

JenÐen hanteert een richtprijs van €180 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.