De Reisgenoot

  • Soloartiest   /   Deventer
  • #Folk #Kleinkunst #Singer-songwriter
  • Klinkt als Acda & de Munnik, Iris Penning, Boudewijn de Groot, Charl Delemarre, passenger, the tallest man on earth
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar De Reisgenoot

Check beschikbaarheid
De Reisgenoot, Folk, Kleinkunst, Singer-songwriter soloartist

De Reisgenoot (Maarten van Veen) is een troubadour die danst op de lijn tussen pop en kleinkunst. Hij schrijft ontroerende Nederlandstalige liedjes met bijzondere teksten. Of zoals hij zelf zegt: “ik wil mensen aan het denken zetten, laten lachen en laten voelen”. Hij zingt verhalen met een dubbele bodem die hij begeleidt met een gitaar en een aanstekelijke performance.

Muziek

Dromer

Top van de wereld

Paradijsvogel

Reviews

De Reisgenoot heeft nog geen reviews.

Contact

De Reisgenoot, Folk, Kleinkunst, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maarten

Gigstarter over De Reisgenoot

De Reisgenoot is een solo-artiest uit Deventer. De Reisgenoot maakt vooral muziek in de genres Folk, Kleinkunst & Singer-songwriter. De Reisgenoot heeft sinds de inschrijving op 21/04/2016 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Reisgenoot klinkt als: Acda & de Munnik, Iris Penning, Boudewijn de Groot, Charl Delemarre, passenger, the tallest man on earth . Het repertoire van De Reisgenoot bestaat uit alleen eigen werk.

De Reisgenoot hanteert een richtprijs van €150 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.