De Reisgenoot

  (3)
  • Soloartiest   /   Deventer
  • #Singer-songwriter #Kleinkunst #Nederpop
  • Klinkt als Paul de Munnik, Daniël Lohues, JW Roy, Diggy Dex, Lucky Fonz III, Maaike Ouboter, Boudewijn de Groot
  • 7 geverifieerde boekingen

Indicatie €159 - €299

Stuur een persoonlijk bericht naar De Reisgenoot

Check beschikbaarheid
De Reisgenoot, Singer-songwriter, Kleinkunst, Nederpop soloartist

Maarten van Veen, de Reisgenoot, speelt gitaar en bezingt de wereld. Alleen of met een band, in huiskamers of op grote podia. Tijdens feesten, festivals en manifestaties. De muziek van de Reisgenoot is poëtisch én begrijpelijk. Maarten van Veen heeft een rijk repertoire met eigen Nederlandstalige nummers en schrijft op verzoek liedjes op maat.

Muziek

Leef (demo)

De Troubadour is Dood (demo)

Liefde (demo)

Reviews

Door op 18/05/2018

Het contact met de reisgenoot was fantastisch we hebben ontzettend genoten van zijn optreden het was een complete verrassing die avond na een overweldigd dag kregen we dit aangeboden door de kinderen.
De teksten die hij zelf maakt zijn erg mooi en ontroerend. De jongste bij ons was 5 jaar en de oudste 80 jaar, het was een avond om nooit meer te vergeten en hij was erg leuk voor onze kleindochter van 5 jaar,ze heeft het er nog steeds over. De reisgenoot kunnen wij u allen aanbevelen voor een huiskamerkonsert.

Door op 27/04/2018

De reisgenoot heeft onlangs met zijn optreden ons gezamenlijk verjaardagsfeest een extra feestelijk tintje gegeven. Het was zeker niet het eerste optreden dat we hoorden, maar opnieuw verraste Maarten ons met nieuw repertoire, dat niet alleen zeer actueel was, maar ook speciaal leek te zijn afgestemd op de gelegenheid. Prachtige stem, fijne muziek, mooie teksten, veelal met een mooie boodschap waar goed over is nagedacht. Wat kun je meer wensen….een echte aanrader…..fantastisch gedaan en bedankt !!!

Bea en Wim uit Castricum.

Door op 02/07/2017

Het contact was prettig en helder. Hij kwam vooraf kennismaken zodat hij zijn programma op ons kon afstemmen.
Iedereen vond het superleuk!
We hadden een klein gezelschap waarin zijn zelfgemaakte luisterliedjes erg goed tot hun recht kwamen. Mooi kwalitatief gitaarspel: fingerpicking.
De reisgenoot vinden wij een aanrader!

Contact

De Reisgenoot, Singer-songwriter, Kleinkunst, Nederpop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maarten

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Reisgenoot

De Reisgenoot is een solo-artiest uit Deventer. De Reisgenoot maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Kleinkunst & Nederpop. De Reisgenoot heeft sinds de inschrijving op 21/04/2016 in totaal 7 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Reisgenoot klinkt als: Paul de Munnik, Daniël Lohues, JW Roy, Diggy Dex, Lucky Fonz III, Maaike Ouboter, Boudewijn de Groot. Het repertoire van De Reisgenoot bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: De Reisgenoot krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

De Reisgenoot hanteert een richtprijs van €159 - €299 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.