Beechcraft Bonanza

  (5)

Indicatie €35 - €149

Stuur een persoonlijk bericht naar Beechcraft Bonanza

Check beschikbaarheid
Beechcraft Bonanza, Blues, Rock 'n Roll, Singer-songwriter soloartist

Hij is de rollende rocker van de ruige ragtime riedja riedja, de meesterlijke minstreel van de mieterse melodieën op miniatuur muziekinstrumenten, "the high strung, unsung ukulele underdog" van de Almeerse rockabilly, de enige echte: Beechcraft Bonanza

Beechcraft Bonanza is het pseudoniem van singer-songwriter Guido Kreeuseler (1983). Hij is eigenlijk meer een Swinger-songwriter want in een swingende set-up met tenor ukelele (en stompbox) zingt deze eenmansband zijn rockabilly songs in een stijl schatplichtig aan Buddy Holly, Johnny Cash en Gene Vincent. Beechcraft speelt zowel eigen liedjes als covers en kan maar liefst 115 nummers uit de jaren '50-'60!

Muziek

Don't be Square (live)

True North (live)

It's been raining

Foto's

Reviews

Door op 27/02/2017

Beechcraft Bonanza heeft een liefdesliedje geschreven voor de opening van de tentoonstelling We love Almere in het Stadsarchief ten gehore gebracht. Sfeerverhogend en precies goed! Prettige persoonlijkheid en prima samenwerking!

Door op 15/07/2016

Het optreden van Beechcraft Bonanza was oprecht verfrissend! Zijn looks gecombineerd met de ukelele en zijn warme stem trokken de aandacht. Hij ging met een soepel gemak om met de dingen die onverwachts gebeurden rond het podium! Chapeau!!! We zien hem graag een keertje terug komen, hint, hint, hint! ;-))

Door op 22/05/2016

Verassend leuke teksten en een erg prettige samenwerking genoten.

Optredens van Beechcraft Bonanza

Meer optredens

Contact

Beechcraft Bonanza, Blues, Rock 'n Roll, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Guido

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Beechcraft Bonanza

Beechcraft Bonanza is een solo-artiest uit Almere. Beechcraft Bonanza maakt vooral muziek in de genres Blues, Rock 'n Roll & Singer-songwriter. Beechcraft Bonanza heeft sinds de inschrijving op 09/05/2015 in totaal 19 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Beechcraft Bonanza klinkt als: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Little Richard. Het repertoire van Beechcraft Bonanza bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Beechcraft Bonanza krijgt 3.7 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Beechcraft Bonanza hanteert een richtprijs van €35 - €149 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.